Andreas Mikkelsen sikret seg seieren i WRC2-klassen foran bolivianske Marco Bulacia. Det ble en tett og jevn batalje mellom de to førerne, men nordmannen kunne til slutt juble for nok en rallyseier. 16,7 sekunder skilte de to etter målgang på fartsprøve nummer 15.
Mads Østberg gikk i mål til en sisteplass av de som fullførte i WRC2. Østberg har hatt store problemer de siste to dagene, og fullførte ikke fredagens fartsprøver. Dermed fikk han en halvtime i straff.
Oliver Solberg stilte ikke fra start på dagens fartsprøver etter å ha hatt store problemer med bilen de to foregående dagene. Den svensk-norske rallysjåføren mistet hjulet og måtte stå av etter gårsdagens tredje fartsprøve i går.
Rally Greece
Her er Oliver Solberg bare centimeter unna velt
11/09/2021 KLOKKEN 16:08

Finsk seier

I hovedklassen var finske Kalle Rovanperä nok en gang sterkest. Tidligere i år ble finnen historisk, da han ble den yngste gjennom tidene til å vinne et VM-løp. Dette var hans andre seier.
Ott Tänak fra Estland tok 2. plassen, mens rallystjernen Sebastian Ogier endte på 3. plass.
I sammendraget har Sebastian Ogier en klar luke ned til Evans når to rallyer av VM-sesongen gjenstår.
I WRC2 er Andreas Mikkelsen i ferd med å feste seg et grep om sammenlagtsseieren. Nordmannen har 126 poeng, mens Marco Bulacia på 2. plass har 104. Mads Østberg ligger på 3. med 96 poeng.
– Det ser veldig, veldig bra ut. Nå kan vi komme til det siste løpet med ro, og mest sannsynlig kose oss. Vi får se hvordan gjør det i de neste løpene, men ting ser bra ut, sa Andreas Mikkelsen til WRC etter målgang.
Neste på kalenderen for førerne er rally Finland, som starter 1. oktober.
Sett denne?

Her er Oliver Solberg bare centimeter unna velt

Rally Greece
Mannefall blant de norske sjåførene på blytungt underlag
10/09/2021 KLOKKEN 15:10
Rally Greece
Lik tid som konkurrenten: – Det blir en god fight
09/09/2021 KLOKKEN 17:55