På dag tre av Rally Monte Carlo fikk Oliver Solberg trøbbel med bilen. På den tiende fartsetappen fikk han problemer med hjulopphenget bak på bilen og tapte hele 22 minutter.
En stresset unggutt føk forbi rundt 40 biler inn til serviceparken for å rekke tidsfristen til service for å unngå tidsstraff.
WRC
Avslørte finte – duket for duell om VM-tittelen
17/09/2021 PÅ 15:49
– Det er ikke en stor skade, men slik er livet. Det er en del av læringskurven. Jeg er bare glad vi kan fortsette å kjøre resten av rallyet, skrev han på Twitter.
Saken fortsetter under Twitter-meldingen:
Solberg falt fra 15. plass til en 32. plass i sammendraget etter trøbbelet.
Nordmennene Mads Østberg og Ole Christian Veiby ligger på en foreløpig tiende og ellevteplass i sammendraget. Østberg og teamet ghjorde en tabbe tidligere i dag før fartsprøvene.
– Det har vært vanskelig for oss. Det har ikke vært noen god følelse for oss i dag. Det ble litt misforståelser på service og vi gikk ut på et setup som jeg ikke har et forhold til. Det var litt tungt, men det er slikt som skjer. Det får vi ikke gjort noe med der ute og vi måtte kjøre de to prøvene slik. Det var svært ukomfortabelt, sa Østberg til Eurosport.
Verdensmesteren i voldsom krasj! Se video:

Petter Solberg om den voldsomme krasjen: – Noe av det verste jeg har sett

WRC
Skiller lag med kartleser: – Ikke uvenner, men det funket rett og slett ikke
16/09/2021 PÅ 18:27
WRC
Ny VM-sjanse for Solberg – får «straffejobb» på fabrikken hvis han feiler
13/09/2021 PÅ 12:37