Den norske rallystjernen Andreas Mikkelsen står på egne ben foran neste sesong og bryter med agentfirmaet EVEN Management. Det bekrefter han selv til Parc Fermé.
Det ligger ingen dramatikk bak avgjørelsen, bekrefter begge parter. Avgjørelsen betyr at Mikkelsen selv må forhandle om ny kontrakt selv for å få et fabrikksete neste sesong.
Rally Monte Carlo
Merkedag for Solberg: – Jeg trodde ikke at det skulle gå så fort
14/01/2022 PÅ 19:00
Kontrakten rallystjernen har i dag med Hyundai går ut etter årets VM. Nå ser han frem til en spennende tid.
– Dette er litt skummelt, og en stor utfordring, men jeg har nå vært her i mange år, kjenner teamsjefene og mener jeg kan gjøre dette selv. Så blir det mer også mer personlig sammen med teamene når jeg gjør dette selv, sier Mikkelsen til Parc Fermé.
Mikkelsen er ikke den eneste stjernen i VM-sirkuset som vil stå alene, og følger i fotsporene til flere stjerner.
– Sordo gjør det selv. Det samme gjør jo Loeb og Ogier. Meeke gjør det selv. Tänak får litt hjelp av Markko Märtin, men gjør det for det meste selv. Nå føler jeg meg som en av de mer etablerte og jeg kjenner sirkuset godt nå. Det var annerledes da man var 18-20 år og stille krav. Da er det fint å ha noen som baner vei for deg, fortsetter Mikkelsen.
Før årets siste to rallyløp ligger Mikkelsen på en 4. plass i sammendraget med 102 poeng. De to britene Kris Meeke og Elfyn Evans er rett bak nordmannen. Rally Catalunya starter neste helg og sendes på Eurosport.
Sett denne?
*PARIS - DAKAR
Mikkelsen debuterer i Rally Dakar: – Overrasket over å være her
01/01/2022 PÅ 16:26
WRC
Ny tvist i den norske rivaliseringen: – Kom som en overraskelse
30/12/2021 PÅ 13:53