– Med 293 000 seere er gårsdagens kamp den mest sette eliteseriekampen noensinne på Eurosport Norge. Det er utrolig gledelig med så gode tall sent i juni. At Eliteserien står sterkt i Norge, det vet vi. Det er likevel svært gledelig at så mange fulgte med på Eurosport Norge, sier fungerende sportssjef i Eurosport, Morten Johannessen.

Vi informerer
Discovery og Eurosport forlenger rettighetene for Giro d’Italia
24/02/2021 PÅ 11:56

Kampen hadde en markedsandel i den kommersielle målgruppen på hele 35,3 prosent, og på det meste var det nesten 360 000 seere som fulgte oppgjøret på Brann stadion.

– Dette er meget sterke tall, og et snitt på 293 000 er historisk for Eurosport Norge. Det er ingen tvil om at det var knyttet stor spenning til kampen i går, etter alt som har skjedd i Rosenborg i det siste. I tillegg er det fortsatt mange som er sulteforet på live sport. Det vi trengte var en skikkelig regnværsdag i store deler av landet, sier fungerende sportssjef i Eurosport, Morten Johannessen.

Seriepremiere på fredag

Det vil bli sendt mye sport på Discovery sine kanaler i dagene som kommer. Fra onsdag vil det være fotball syv dager sammenhengende på enten TVNorge, Eurosport Norge eller Dplay.

– Det er allerede ny serierunde i Eliteserien på onsdag, og på fredag starter også OBOS-ligaen igjen. Det betyr fotball i syv dager sammenhengende på våre kanaler. Og ønsker du å få med deg alt, vises alle kamper i Eliteserien og OBOS-ligaen på Dplay, sier fungerende sportssjef i Eurosport, Morten Johannessen.

Klart for femte runde

Førstkommende onsdag og torsdag er det klart for den femte serierunden av Eliteserien. Først ut på onsdag tar Stabæk imot Strømsgodset kl. 18.00 på TVNorge, før Rosenborg gjester Vålerenga i hovedstaden kl. 20.30 på Eurosport Norge. Torsdag tar Kristiansund imot Molde til lokaloppgjør kl. 18.00 på Eurosport Norge før runden avsluttes med Sarpsborg 08 mot Brann kl. 20.30 på TVNorge. Alle serierundens kamper sendes også på Dplay.

Vi informerer
TV-oversikten: Slik ser du kampene i Eliteserien og OBOS-ligaen
20/10/2019 PÅ 13:12
Vi informerer
Slik ser du Australian Open – Casper Ruud ser du kun på discovery+
05/02/2021 PÅ 22:16