– Med 293 000 seere er gårsdagens kamp den mest sette eliteseriekampen noensinne på Eurosport Norge. Det er utrolig gledelig med så gode tall sent i juni. At Eliteserien står sterkt i Norge, det vet vi. Det er likevel svært gledelig at så mange fulgte med på Eurosport Norge, sier fungerende sportssjef i Eurosport, Morten Johannessen.
Kampen hadde en markedsandel i den kommersielle målgruppen på hele 35,3 prosent, og på det meste var det nesten 360 000 seere som fulgte oppgjøret på Brann stadion.
Vi informerer
Discovery+ viser golfturnering med Tom Brady
19/05/2022 PÅ 08:57
– Dette er meget sterke tall, og et snitt på 293 000 er historisk for Eurosport Norge. Det er ingen tvil om at det var knyttet stor spenning til kampen i går, etter alt som har skjedd i Rosenborg i det siste. I tillegg er det fortsatt mange som er sulteforet på live sport. Det vi trengte var en skikkelig regnværsdag i store deler av landet, sier fungerende sportssjef i Eurosport, Morten Johannessen.

Seriepremiere på fredag

Det vil bli sendt mye sport på Discovery sine kanaler i dagene som kommer. Fra onsdag vil det være fotball syv dager sammenhengende på enten TVNorge, Eurosport Norge eller Dplay.
– Det er allerede ny serierunde i Eliteserien på onsdag, og på fredag starter også OBOS-ligaen igjen. Det betyr fotball i syv dager sammenhengende på våre kanaler. Og ønsker du å få med deg alt, vises alle kamper i Eliteserien og OBOS-ligaen på Dplay, sier fungerende sportssjef i Eurosport, Morten Johannessen.

Klart for femte runde

Førstkommende onsdag og torsdag er det klart for den femte serierunden av Eliteserien. Først ut på onsdag tar Stabæk imot Strømsgodset kl. 18.00 på TVNorge, før Rosenborg gjester Vålerenga i hovedstaden kl. 20.30 på Eurosport Norge. Torsdag tar Kristiansund imot Molde til lokaloppgjør kl. 18.00 på Eurosport Norge før runden avsluttes med Sarpsborg 08 mot Brann kl. 20.30 på TVNorge. Alle serierundens kamper sendes også på Dplay.
Vi informerer
Eurosport.no søker sommer- og tilkallingsvikarer!
20/04/2022 PÅ 12:38
Vi informerer
Discovery sikrer seg rettighetene til the Masters i tre nye år
15/03/2022 PÅ 12:00