Lørdag ble Start feid av banen med 0-5 på eget gress mot Odd.
Og det var ikke bare resultatet som var nedslående – nøkkelspiller Afeez Aremu måtte forlate kampen etter å ha kræsjet med reklameskiltene.
Eliteserien
Helland gir ingen garantier: Ordknapp om egen skadesituasjon
21/04/2022 PÅ 11:26
Nå viser det seg at 20-åringen har slått opp en kneskade, og må belage seg på flere uker på sidelinjen. Det melder Fædrelandsvennen.
– Det føles skikkelig ille, jeg er veldig lei meg. Jeg hadde en kjempegod start på sesongen, før jeg ble skadet, sier Aremu til avisen.
Aremu ble kåret til Starts bestemann i serieåpningen mot Strømsgodset, før han ifølge Fædrelandsvennen var involvert i en sykkelulykke som førte til at han måtte stå over kampene mot Sandefjord og Molde.
Kneskaden han pådro seg skal ha slått seg opp igjen etter situasjonen mot Odd.
– Jeg prøvde å stanse motstanderen med en sklitakling, men såret åpnet seg opp. Så måtte jeg sy nye sting, og det ser ikke bra ut, sier en nedbrutt Aremu.
Start står uten seier etter de fire første Eliteserie-kampene. Etter uavgjort mot både Strømsgodset og Sandefjord tapte de langt inn i overtiden mot regjerende mester Molde. Så kollapset laget fullstendig i lørdagens møte med Odd.
Nå venter Haugesund borte onsdag, før Viking kommer til Sør Arena lørdag. Du ser begge kampene og alt annet fra Eliteserien på Dplay.

Se høydepunktene: Start - Odd 0-5

OBOS-ligaen
Sikret årets første seier etter sjansebonanza
18/04/2022 PÅ 15:55
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59