Lørdag ble Start feid av banen med 0-5 på eget gress mot Odd.

Eliteserien
Fagermo innrømmer: – Kan hende jeg må bite i meg de uttalelsene
22/12/2020 PÅ 07:16

Og det var ikke bare resultatet som var nedslående – nøkkelspiller Afeez Aremu måtte forlate kampen etter å ha kræsjet med reklameskiltene.

Nå viser det seg at 20-åringen har slått opp en kneskade, og må belage seg på flere uker på sidelinjen. Det melder Fædrelandsvennen.

– Det føles skikkelig ille, jeg er veldig lei meg. Jeg hadde en kjempegod start på sesongen, før jeg ble skadet, sier Aremu til avisen.

Aremu ble kåret til Starts bestemann i serieåpningen mot Strømsgodset, før han ifølge Fædrelandsvennen var involvert i en sykkelulykke som førte til at han måtte stå over kampene mot Sandefjord og Molde.

Kneskaden han pådro seg skal ha slått seg opp igjen etter situasjonen mot Odd.

– Jeg prøvde å stanse motstanderen med en sklitakling, men såret åpnet seg opp. Så måtte jeg sy nye sting, og det ser ikke bra ut, sier en nedbrutt Aremu.

Start står uten seier etter de fire første Eliteserie-kampene. Etter uavgjort mot både Strømsgodset og Sandefjord tapte de langt inn i overtiden mot regjerende mester Molde. Så kollapset laget fullstendig i lørdagens møte med Odd.

Nå venter Haugesund borte onsdag, før Viking kommer til Sør Arena lørdag. Du ser begge kampene og alt annet fra Eliteserien på Dplay.

Se høydepunktene: Start - Odd 0-5

Eliteserien
Slik rangerer Fagermo VIF-bragden på egen merittliste: – Har vært en hestekur
20/12/2020 PÅ 19:27
Eliteserien
Bamba om rasismen: – Til slutt ble det for vanskelig å holde det for meg selv
10/12/2020 PÅ 14:39