Populære sporter
All sport
Vis alt

Wimbledon-eventyret over for Casper Ruud

Joakim Miøen

Oppdatert 07/07/2021 klokken 14:05 GMT+2

Casper Ruud har imponert i doubleturneringen i Wimbledon sammen med sin svenske makker, men onsdag sa det stopp i kvartfinalen.

Casper Ruud

Foto: Getty Images

Ruud/Göransson-Granollers/Zeballos 3-6, 4-6, 4-6
Ruud og André Göransson var aldri i nærheten av avansement mot 4.-seedede Marcel Granollers og Horacio Zeballos i den utsatte Wimbledon-kvartfinalen onsdag.
– Dette har vært en helt eminent forestilling fra Granollers og Zeballos, sa Discoverys kommentator Christer Francke etter kampen.
– Jeg synes også det er meget godt levert av Göransson og Ruud. De møter en av turneringens to beste duoer etter min mening, sa Francke.

Slet på serve

Ruud fikk det tøft i sine servegame fra start. I første forsøk reddet han seg mesterlig inn etter varierende serving, men i andre ble han brutt til 2-4. Den spansk-argentiske duoen viste storspill og Ruud/Göransson måtte se seg slått 3-6 i første sett.
Da Ruud og Göransson også ble brutt tidlig i andre sett så det mørkt ut med tanke på avansement. Det ble også en diskusjon mellom dommeren og Ruud da det begynte å regne i London. Etter en ørliten pause var spillerne i gang igjen, og Granollers/Zeballos fortsatte å vise styrke. På 5-3 sikret de seg tre setballer, men Ruuds svenske makker servet sterkt og avverget samtlige.
Men i eget servegame var Zeballos igjen umulig å få has på, og servet hjem andre sett uten problemer.
I tredje sett sto Ruud/Göransson godt fram til 4-4, da Ruuds servegame ble brutt.
Det ga forhåndsfavorittene mulighet til å serve hjem kampen. Heller ikke her fikk de noen problemer på egen serve, og dermed vant Granollers/Zeballos i strake sett. Ruuds Wimbledon-eventyr er over etter 3-6, 4-6, 4-6.

God turnering

Den relativt ferske skandinaviske duoen har likevel levert en imponerende turnering. Ruud og Göransson slo spanjolene Feliciano og Mark Lopez i første runde før de tok seg av 9.-seedede Kevin Krawietz (Tyskland) og Horia Tecau (Romania). I tredje runde ledet de 4-3 i første sett da Cameron Norrie og Jaume Munar måtte trekke seg på grunn av skadetrøbbel.
Etter exiten onsdag har Ruud planer om en svipptur hjem til Norge før han skal spille ATP 250-turnering i Båstad i Sverige fra 12. juli.
Se intervjuet med Ruud etter singleturneringen i Wimbledon:
picture

Slik oppsummerer Ruud Wimbledon-nedturen: – Skal glemmes fort

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame