Populære sporter
All sport
Vis alt

Råsterk doubleseier for Ruud i Wimbledon

Joakim Miøen

Oppdatert 02/07/2021 klokken 19:16 GMT+2

Etter en rask exit i singleturneringen har Casper Ruud vist gode Wimbledon-takter sammen med sin nye, svenske makker i doubleturneringen. Fredag tok de seg forbi nok et vrient hinder.

Casper Ruud

Foto: Getty Images

Ruud/Göransson-Krawietz/Tecau 6-4, 7-6
Dermed er Ruud og André Göransson klare for tredje runde på Wimbledon-gresset. Og det etter å ha slått en duo med fire Grand Slam-titler totalt i double. Krawietz og Tecau var seedet som nummer ni i doubleturneringen.

Tok grep direkte

Ruud og Göransson tok grep om kampen fra start og fikk et break allerede på første mulighet. Det ble ingen flere break i første sett og Ruud kunne til slutt serve hjem det første settet med 6-4 etter 32 minutter spill.
I andre sett ble det jevnere. Lagene fulgte hverandre tett og det sto 5-6 da Ruud servet i tolvte game. Det gikk veien, og dermed var det duket for tiebreak. Ruud kom fra to tiebreak-tap i singleturneringen.
Denne gangen gikk det Ruuds vei, og dermed tok den norsk-svenske duoen seg til tredje runde.
Ruud har gjort en god figur i doubleturneringen sammen med svenske Göransson. I første runde slo de solide Feliciano og Mark Lopez, før de møtte Horia Tecau og Kevin Krawietz, som ligger høyt oppe på doublerankingen.
Se Ruud-intervju fra Wimbledon her:
picture

Slik oppsummerer Ruud Wimbledon-nedturen: – Skal glemmes fort

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame