Populære sporter
All sport
Vis alt

Nadal, Federer og Djokovic enkelt videre til kvartfinale i Wimbledon

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 08/07/2019 klokken 20:14 GMT+2

Novak Djokovic, Roger Federer og Rafael Nadal hadde ingen problemer med å ta seg videre til kvartfinalen i Wimbledon mandag. Alle tre avanserte i strake sett.

Rafael Nadal

Foto: AP

Verdenstreer Rafael Nadal har så langt imponert i Wimbledon og mandagens åttedelsfinale mot portugisiske Joao Sousa var ikke noe unntak.
Den 33 år gamle spanjolen vant 6-2 i alle de tre settene. Sousa var nærmest sjanseløs mot Nadal og hadde ikke en eneste mulighet til å bryte motstanderens serve.
Rafael Nadal får amerikansk motstand i sin kvartfinale. Han skal møte Sam Querrey. Amerikaneren slo landsmannen Tennys Sandgren 6-4, 6-7 (7-9), 7-6 (7-3), 7-6 (7-5) i sin åttedelsfinale.
Verdensener Novak Djokovic fra Serbia slo franske Igo Humbert med 6-3, 6-2 og 6-3. I kvartfinlaen møter han belgieren David Goffin. Det er Djokovic som er tittelforsvarer på gresset i Wimbledon.
Den sveitsiske tennisveteranen Roger Federer brukte bare 17 minutter på å vinne det første settet 6-1 mot italienske Matteo Berrettini. Han brukte litt mer tid på det neste som endte 6-2, men det var egentlig aldri noen tvil om at Federer ville gå seirende fra oppgjøret. Det tredje settet endte også 6-2.
Federer er klar for sin 17. kvartfinale i Wimbldon og jakter sin niende seier i turneringen.
(©NTB)
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame