Populære sporter
All sport
Vis alt

Azarenka slo ut storfavoritt Serena Williams – Osaka neste i US Open-finalen

Eurosport
AvEurosport

Publisert 11/09/2020 klokken 07:26 GMT+2

Serena Williams får ikke muligheten til ta sin 24. Grand Slam-seier i årets US Open-finale i tennis. Der møtes Victoria Azarenka og Naomi Osaka.

Serena Williams og Victoria Azarenka

Foto: Getty Images

Serena Williams åpnet semifinalen sterkt med å ta det første settet 6-1. Da kjørte hun over motstanderen. Deretter snudde det helt, og hviterusseren Azarenka tok de to neste med 6-6, 6-3. Det var gode odds for at den 27. rankede i verden skulle ta dette hjem.
Dermed var det over og ut for Williams på Flushing Meadows. Azarenka tok sin første Grand Slam-seier over Serena Williams på elleve forsøk.
Victoria Azarenka er klar for tredje US Open-finale. Hun var sist i finalen for sju år siden. Hennes siste Grand Slam-seier kom i 2013. Da forsvarte hun seieren i Australia Open.
– Er det virkelig sju år siden? Det er mitt yndlingstall, og da var det antagelig meningen. Jeg er veldig glad for denne muligheten, sa Azarenka, som tapte US Open-finalen mot Serena Williams i 2012 og 2013.
I finalen venter japanske Naomi Osaka. Hun slo amerikanske Jennifer Brady 7-6. 3-6, 6-3 i sin semifinale. Osaka tok sin første Grand Slam-tittel i US Open i Flushing for to år siden etter seier over Serena Williams i finalen.
Finalen spilles natt til søndag norsk tid.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame