Populære sporter
All sport
Vis alt

Hugo Gaston til finale i Gstaad – kan møte Casper Ruud

Eurosport
AvEurosport

Publisert 24/07/2021 klokken 13:14 GMT+2

Den 155.-rankede franskmannen Hugo Gaston vendte til seier over Laslo Djere og er finaleklar i ATP-turneringen i tennis i sveitsiske Gstaad.

Hugo Gaston

Foto: Getty Images

I finalen venter enten den norske grusspesialisten Casper Ruud eller den tsjekkiske kvalifiseringsspilleren Vit Kopriva. De to møtes i semifinalen senere lørdag.
20-åringen Gaston gikk fryktløst til verks mot Djere, men spilte et ujevnt førstesett mot serberen som var 7.-seedet i Gstaad-turneringen. Han brøt Djeres serve to ganger, men ble selv brutt tre ganger og tapte åpningssettet 3-6.
I annet sett holdt spillerne egen serve fram til stillingen 4-3 i favør Gaston. Franskmannen brøt motstanderen i neste game og sikret så settet med 6-3.
Det ble et spennende tredjesett der Gaston skaffet seg fordel med servebrudd i femte game og avsluttet sterkt. Han brøt serberen igjen i avgjørende game og vant også det settet 6-3.
Dermed kan det være duket for et finalemøte med formspilleren Ruud for Gaston søndag. Nordmannen er ranket som verdens 14. beste herrespiller, mens Gaston ligger på 155.-plassen.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame