Casper Ruud-Dennis Novak 6-4, 7-6 (7-5)
Det ble en jevn kamp for Casper Ruud, men seieren var aldri truet for Snarøya-gutten i kampen mot østerrikstke Dennis Novak.
Swiss Open Gstaad
Spøkte med kjæresten: – Håper ikke du er lei av meg
25/07/2021 PÅ 11:43
Ruuds forehand skapte til stadighet trøbbel for 27-åringen, som måtte gi tapt i strake sett.

Stort navn

Ett brudd fra Ruud i første sett holdt til en 6-4-seier, men ellers var det jevnt mellom de to kamphanene. I andre sett fulgte de hverandre også tett, helt til tiebreak måtte avgjøre.
Ruud tok de to første poengene, og fikk en god start. Derettre viste han styrke igjen og hentet seg godt inn de gangene han så ut til å havne i trøbbel.
– Det er så rått at han klarer å holde tempo i den ballen. Han vinner igjen. Det ble en tøff kamp, men han vinner likevel i strake sett. Han er i ferd med å bli et av de større navnene ute på touren, vår mann. Han trekker publikum, han får centrecourts, og de er nysgjerrige på om utviklingen hans vil fortsette, sa Discoverys kommentator Sverre Krogh Sundbø etter seieren.

Tredjeseedet

Ruud kom til Sveits og Gstaad med en solid bunke selvtillit etter å ha vunnet sin tredje ATP-turnering i Båstad forrige uke.
I Sveits er Ruud tredjeseedet, bak Denis Shapovalov og Roberto Bautista Agut.
Etter seieren mot Novak er Ruud videre til kvartfinale, der han møter vinneren av franske Benoît Paire og nederlandske Tallon Griekspoor.
Swiss Open Gstaad
Ruud storspilte og tok sin fjerde ATP-tittel
25/07/2021 PÅ 11:12
Swiss Open Gstaad
Fransk overraskelse til finale – kan møte Ruud
24/07/2021 PÅ 11:14