Populære sporter
All sport
Vis alt

Rune med kritikk mot Team Ruud – teamet ønsker ikke kommentere

Oppdatert 11/06/2023 klokken 15:24 GMT+2

Holger Rune ble utmanøvrert av Casper Ruud i kvartfinalen i Roland-Garros onsdag kveld. På pressekonferansen etter oppgjøret uttrykte dansken misnøye ved noe som skjedde underveis kampen.

Holger Rune

Foto: Getty Images

Casper Ruud vartet opp med storspill i kvartfinalen mot Holger Rune onsdag kveld.
Etter å ha vunnet de to første settene på komfortabelt vis, svarte dansken med bravur i tredje sett, før Ruud tok hjem det fjerde settet.
Med settsifrene 3-1 ble nordmannen klar for seminfinalen i den gjeve grusturneringen i Paris.
I skrivende stund spiller Ruud finalen i Roland-Garros mot tennisstjernen Novak Djokovic!
Den 20 år gamle dansken henvendte seg til dommerne underveis i det fjerde settet, etter som det var noe som irriterte han på tribunen. På pressekonferansen etter kampen var det en tydelig skuffet Rune som møtte pressen og uttalte seg om hendelsen han hevder å ha skjedd.
– Ved noen anledninger da ham (Ruud) slo noen slag, så ropte en av trenerne hans «kom igjen» før ballen var ferdigspilt. Det er jo irriterende. Ballen er jo ikke ferdigspilt, så ro ned og vent med å si «kom igjen». Det var det eneste, sa Rune.
Medieansvarlig for Team Ruud, Tina Falster, sier til Discovery at de ikke ønsker å gi noen ytterligere kommentar til danskens uttalelse.

– Casper er favoritt

Selv om dansken var misfornøyd, tok han seg også tid til å rose den norske tennisstjernen.
– Casper er en veldig solid spiller. Hans bunnivå er veldig høyt, så jeg må spille min beste tennis hver gang jeg spiller mot han for å ha en sjanse til å vinne. I tredje og fjerde sett startet jeg å spille bedre, men han var modig, så all kreditt til ham, sa den dansken etter kampen.
Onsdagens batalje var den sjette kampen totalt mellom de to kamphanene. Rune slo Ruud i semifinalen i Masters 1000-turneringen i Roma for to ukers tid siden, men Ruud har et greit tak innbyrdes på dansken med 5-1 totalt.
Det danske stjerneskuddet spådde Ruud som favoritt i kampen mot Zverev.
– Slik jeg ser det nå er Casper favoritt. Men alle kamper er jo forskjellig. Om du spurte meg for ett år siden hadde jeg sagt Zverev som favoritt, så det er vanskelig å si. Han (Zverev) har kommet sterkt tilbake etter skaden sin, men akkurat nå ser jeg nok Casper i en finale, sa Rune.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Her tar Ruud seg videre: – Det er så sterkt

– Gjør det for faen

20 minutter etter at Rune var ferdig med pressen, var det nordmannen sin tur. Ruud, som tok seg til finalen i Roland-Garros ifjor, fikk spørsmål om hva han tenker om kvelder som onsdagens batalje.
– Under den siste «forehanden» idag tenkte jeg faktisk et halvt sekund på at jeg har trent hele livet mitt på å sette denne slik jeg vil. Så bare gjør det for faen tenkte jeg. Så gikk den heldigvis inn. Det er rart hva man kan gå gjennom med tankene sine. Det er dager og kvelder som dette man husker i lang tid, sier Ruud.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame