Populære sporter
All sport
Vis alt

Djokovic hyllet mennesket Ruud: – Alle respekterer og elsker deg

Oppdatert 11/06/2023 klokken 20:53 GMT+2

Novak Djokovic tok seg god tid til å hylle sin finalemotstander etter søndagens batalje.

Må le etter Djokovic-spøk

Søndag ettermiddag var det duket for finale i Roland-Garros mellom Casper Ruud og den serbiske superstjernen Novak Djokovic.
Ruud tok seg til finalen i den gjeve grusturneringen i fjor også, da måtte han se seg slått av gruskongen Rafael Nadal.
Og det gikk ikke veien for nordmannen i år heller, og Ruud tapte i strake sett mot den serbiske stjernen.
Den norske 24-åringen var den første av de to stjernene til å få uttale seg foran et fullsatt Philippe-Chartier etter kampen.
– Gratulerer til Novak. Igjen så skriver du tennishistorie, så det er vanskelig å beskrive hvor utrolig det er og den inspirasjonen du er. Jeg er glad for å være den første til å gratulere deg, sier Ruud til arrangøren etter kampen.
Djokovic, som nå er nummer én i verden igjen, fulgte opp med å hylle nordmannen.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen.
picture

Ruud får tilsnakk av dommeren: – La meg gjøre jobben min

– Casper takk for dine fine ord. Ikke bare fordi vi står her nå, men du er en av de beste personene på touren med den beste personligheten. Mennesker rundt touren, spillere og trenere, alle respekterer og elsker deg. Jeg måtte si det først for jeg føler at i dagens verden er det viktig å notere seg det, når noen har de riktige verdiene, sier 36-åringen om den norske tennistjernen.
Med seier i søndagens finale står Djokovic nå alene med 23. Grand Slam-titler på herresiden.
– Jeg beklager for resultatet, det er ikke den beste måten å avslutte på her selvfølgelig. Men du har hatt noen fantastiske år her, med finaler her i år og ifjor, sier han og fortsetter:
– Du har vært en av de mest stabile spillerne de siste årene, med alle Grand Slams-finalene så det sier mye om deg som tennisspiller og stabiliteten din. Jeg ønsker deg alt det beste, og håper du vinner mot alle utenom når vi spiller mot hverandre, sier Djokovic om Ruud etter kampen.
Det er Casper Ruuds tredje Grand Slam-finale på ett år. I fjor var han som nevnt i finalen i samme turneringen, i tillegg til å nå finalen i US Open i september.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame