Populære sporter
All sport
Vis alt

Roland-Garros-eventyret over for Gauff

Eurosport
AvEurosport

Publisert 09/06/2021 klokken 13:26 GMT+2

Tenåringen Coco Gauff måtte si takk for seg i Roland-Garros-turneringen. Tsjekkiske Barbora Krejcikova ble for sterk i kvartfinalen og vant i strake sett.

Coco Gauff

Foto: Getty Images

Gauff var seedet som nummer 24 i turneringen, mens Krejcikova er useedet. Kampen endte 7-6 (8-6) og 6-3.
Den amerikanske 17-åringen fra Florida startet kampen bra og fikk et tidlig servebrudd, men den tsjekkiske spilleren slo tilbake.
Gauff klarte å skaffe seg flere settballer på stillingen 6-5, men Krejcikova utlignet, og settet måtte avgjøres i tiebreak. Der var det den åtte år eldre Krejcikova som gjorde færrest feil, og hun vant 8-6.
Den amerikanske yndlingen klarte ikke helt å demme opp for motstanderens gode og knallharde servereturer. Gauff begynte dessuten å gjøre flere såkalte upressede feil.
Det gikk hardt utover racketen etter at Krejcikova brøt for annen gang og gikk opp til 4-0. Gauff klarte derimot å skjerpe seg og reddet tre matchballer på stillingen 0-40 og reduserte til 2-5. Hun reddet også to matchballer i sin egen serve.
Da Krejcikova servet på stillingen 5-3 gjorde hun ingen feil, og hun tok settet og kampen blankt.
Krejcikova møter vinneren av oppgjøret mellom tittelforsvar Iga Swiatek fra Polen og greske Maria Sakkari i sin semifinale.
(©NTB)
Sett denne?
picture

Her avgjør Tsitsipas kvartfinalen i Roland-Garros

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame