OSLO/TORINO (Eurosport.no):
– Jeg gleder meg til å være der og jeg gleder meg til å oppleve dette med min gode venn, Casper Ruud, sier Rafael Nadal til Discovery.
Tennis
Tatt i doping – suspendert i to måneder
02/12/2022 KLOKKEN 13:54
Onsdag spiller de to oppvisningskamp i Buenos Aires. Kampen er den første av flere kamper de to skal spille under oppholdet i Sør-Amerika. Senere går turen til blant annet Belo Horizonte, Bogota og Mexico City.
Nadal tror det blir stor stemning og masse kok blant de lidenskapelige supporterne i Sør-Amerika. Spanjolen bruker touren for å komme tilbake i godt gammelt slag til neste sesong.
– Jeg tror begge to er glade for å oppleve dette. Regionen har tilskuere som er fantastiske. Det er en stund siden jeg har vært der og jeg gleder meg til å treffe fansen i Latin-Amerika. Vi skal spille noen kamper og det vil gjøre at jeg blir i god forfatning til neste sesong. Det er en del positiv energi i den regionen med gale fans, sier Nadal.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

Ruud hyllet kjæresten: – Takk for at du holder ut med meg

Saken fortsetter etter Instragram-posten:
Men om den tidligere verdenseneren, nå verdenstoer, og som står med 22 Grand Slam-titler kommer opp på nivået til å vinne en Grand Slam-tittelen igjen, vil han ikke garantere.
– Målet mitt er å konkurrere om tittelen i hver turnering. Jeg vet ikke om vi får se det igjen eller ikke, men jeg skal jobbe hardt for at det skjer igjen, fortsetter han.
De to møttes i Roland Garros-finalen i år samt under ATP Finals forrige uke. Begge endte med tap.
Før onsdagens første kamp ladet Ruud opp med en tur til det spektakulære fossefallet Iguazú Falls. Nordmannen gleder seg til å spille med Nadal i Sør-Amerika og tror det blir en opplevelse han sent vil glemme.
Om vennskapet med sitt store idol, Nadal, setter han stor pris på, og kanskje får han endelig slått spanjolen i en kamp også.
– Det er morsomt. Rafael har alltid vært snill mot meg og jeg var nede på Nadal-akademiet på Mallorca hvor jeg hadde basen min for et par år. Han spiller med mye lidenskap og intestitet på banen, og er en ydmyk person. Jeg er ydmyk over å få være med de til Sør-Amerika, de hadde en reiseplan som varte en liten stund og trengte en spiller. Jeg var glad for å bli spurt. Det blir morsomt og det blir en opplevelse som jeg neppe kommer til å få oppleve igjen. Det blir en opplevelse for livet, sier Ruud til Discovery.
Sett denne?

Ruud etter nok et finaletap: – Bittert å ha gått på tap i alle

Tennis
Bråkebøttas svar får nettet til å koke: – Jeg bør bli årets trener!
02/12/2022 KLOKKEN 10:40
Davis Cup
Ruud går glipp av mulig gigamøte på hjemmebane – kolliderer med trening
01/12/2022 KLOKKEN 14:59