Populære sporter
All sport
Vis alt

Djokovic fullstendig overlegen: – En tennisleksjon

Joakim Miøen

Publisert 19/11/2021 klokken 22:20 GMT+1

Verdensener Novak Djokovic var allerede klar for semifinale før kveldens kamp mot Cameron Norrie.

Novak Djokovic

Foto: Getty Images

Novak Djokovic-Cameron Norrie 6-2, 6-1
– Djokovic spiller rett og slett for bra tennis for øyeblikket, konkluderte Discovery-kommentator Sverre Krogh Sundbø etter at Djokovic hadde herjet med Cameron Norrie.
– Han får en ordentlig tennisleksjon. Kanskje er denne versjonen av Novak Djokovic noe av det beste vi har sett på en tennisbane, fortsatte Krogh Sundbø.
Verdensener Djokovic hadde absolutt ingen problemer med å ta seieren mot Sør-Afrikaneren. Dermed tok Djokovic sin tredje seier av tre mulige så langt i ATP-sluttspillet, etter å ha slått Casper Ruud og Andrey Rublev. Djokovic har ikke gitt fra seg et eneste sett i løpet av gruppespillet.

Full kontroll fra start

Djokovic tok tak i kampen fra start og brøt allerede i første game mot Norrie, som kom inn i turneringen som reserve. Serberen med 20 Grand Slam-titler fortsatte å kjøre over Norrie, og vant til slutt første sett 6-2.
Etter en liten hvil fortsatte Djokovic i samme spor, og brøt på første forsøk også i andre sett. Deretter var det en transportetappe, og Djokovic kontrollerte inn 6-1 i andre sett.
Djokovic spiller semifinale lørdag kveld mot Alexander Zverev. I den andre semifinalen finner vi Casper Ruud mot verdenstoer Daniil Medvedev.
Sett denne?
picture

Se høydepunktene: Historisk Ruud vant etter tiebreak

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame