Populære sporter
All sport
Vis alt

Ruud kollapset: Hodestups ut av turneringen i Genève

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 25/05/2023 klokken 21:58 GMT+2

Det ble ikke kattens lek med musen i torsdagens kvartfinale, for det var Nicolas Jarry som løp fra vår mann fra Snarøya under torsdagens kvartfinale.

Casper Ruud.

Foto: Getty Images

Saken oppdateres!
Den intensive duoen Tom & Jerry har sørget for gylne barndomsminner for flere generasjoner de siste tiårene. Torsdag var derimot Jarry i aksjon i Sveits, og denne gangen var katten Tom byttet ut med en snikende tiger fra Snarøya.
Men rollene ble etter hvert snudd helt om ute på den sveitsiske grusen. For det var Jarry som tidvis fikk overtaket på Ruud under torsdagens kvartfinale.
Chileneren tapte første sett, men slo knallhardt tilbake i det andre. Først gikk han seirende ut av tie breaket, før han dundret til med et kruttsterkt tredjesett. De to fulgte hverandre tett, men med to breakballer for Jarry, mot Ruuds ene, så ble det til slutt 27-åringen fra Santiago som gikk seirende ut av duellen mot verdensfireren.
Dermed er det han som skal opp mot tyske Alexander Zverev i semifinalen.
VGs kommentator Sverre Krogh Sundbø, som også har kommentert for Discovery ved en rekke anledninger, la merke til en bandasje Ruud hadde på hånden. Det like han svært dårlig.
– Jeg liker ikke helt den bandasjen han har på fingeren. Det er et tegn på gnagsår, og det vil man ikke dra med seg til Roland-Garos når man skal forsvare 1200 poeng, sa kommentatoren på på tampen av kampen.
Ruud har vunnet turneringen i Geneve de to siste årene. Tapet er også Ruuds første på de siste 17 forsøkene, ettersom han i tillegg til to strake triumfer i Genève også har to seire i Gstaad de siste to årene.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame