Populære sporter
All sport
Vis alt

Casper Ruud videre til tredje runde av Geneve Open: – Helt overlegen

Mats Wexel Wexelsen

Oppdatert 25/05/2023 klokken 06:23 GMT+2

Nordmannen fortsatte det gode spillet mot amerikaneren J.J. Wolf i sin første kamp i Geneve Open.

Casper Ruud

Foto: Getty Images

Casper Ruud - J.J. Wolf 2-0 (6-3, 7-5)
J.J. Wolf sitt første møte med Casper Ruud så ut til å bli en liten tennis-leksjon etter første sett, men den 49. rangerte amerikaneren fikk vist seg frem mot snarøya-gutten i det andre settet. Til syvende og sist var det Ruud som fortsatte formen han fant under forrige ukes Italian Open.
– Det var en herlig seier, J.J. Wolf er tøff og aggresiv motstander. Jeg startet bra, og vant heldigvis til slutt. Det er fantastisk å være tilbake her i Geneve. Det er et spesielt sted, i et flott land, med vakre scener og en stolt tennishistorie, sa Casper Ruud etter kampen.

- Overlegen

Casper Ruud servet dårligst i det første settet, men var likevel overlegen amerikaneren.
– Casper med en lavere første-serve prosent i første sett, men han har bedre uttelling på både første- og andre-serven. Wolf kan spille hurtig tennis, men Casper har et tyngre spill. Han er relativt overlegen i første sett med ett break, sier Discoverys tennis-kommentator Christer Francke etter at første sett var i boks.

Jevnt andre sett

Andre sett ble en helt annen histore der Wolf ledet gjennom hele settet, og nordmannen måtte redde flere breakballer. Men til slutt viser Casper Ruud den klassen han innehar, og tar hjem et jevnspilt og underholdende andre sett.
Kampens øyeblikk ble Casper Ruuds herlig backhand passering til 6-5 og break opp i andre sett. Da Ruud skulle serve hjem kampen måtte han redde deuce ved flere anledninger, men går til slutt seirende ut av settet og kampen.
– Casper server bra. Han taper ikke ett serve-game og har kun to break-baller mot seg helt på tampen av kampen. Wolf er mer offensiv i returspillet mot slutten og presser noe mer i retur-gamene, men generelt kommer Casper ofte til med sin dødelige forehand og slår mange vinnere fra hans favorittslag, sier Francke.
Etter at motsander Tallon Griekspoor trakk seg fra turneringen grunnet skade ble det raskt klart hvem Ruud møter i kvartfinalen av Geneve Open. Chileneren Nicolas Jarry blir neste hinder, og den kampen kan du følge i vårt livesenter fra ca. kl: 18:00 torsdag kveld.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame