Det var landsmann Roberto Bautista Agut som ble slått 6-1, 6-2, 6-2 og avanserte til kvartfinalen i tennisturneringen French Open.
Spanjolen, som er seedet som nummer fire, sikret kvartfinaleplassen etter at han tok vare på sin tredje matchball mot Agut.
Vinnerslaget til Nadal var en sterk forehand som sendte hans landsmann i full strekk. Agut sitt returslag gikk i nettet sikret avansement for Nadal.
Roland-Garros
Djokovic før Nadal-møte: – Den største utfordringen man kan få
11/06/2021 PÅ 09:10
– Jeg er veldig glad. Roberto er en veldig god spiller og jeg er veldig fornøyd med å ha kommet til kvartfinalen, sa Nadal etter kampen.
Han jakter sin tiende Roland-Garros-tittel og sin 15. Grand Slam-triumf. Nå møter han enten Milos Raonic eller Pablo Carreño Busta i kvartfinalen.
(saken fortsetter under videovinduet)

Høydepunkter Bautista Agut - Nadal

Dansk dynamitt

På kvinnesiden er også Caroline Wozniacki klar for kvartfinale i French Open. Det har hun klart for første gang siden 2010. Dansken slo Svetlana Kuznetsova 2–1 i sett (6-1, 4-6, 6-2).
De to hadde aldri møttes på grus før, men søndag var det altså Wozniacki som kunne juble for seier og avansement fra fjerde runde i den prestisjetunge grusturneringen.
Wozniacki møter enten Samantha Stosur fra Australia eller Jelena Ostapenko fra Latvia i kvarten.
(saken fortsetter under videovinduet)

Høydepunkter: Wozniacki - Kuznetsova

Nishikori-seier

Den japanske tennisstjernen Kei Nishikori måtte virkelig kjempe for å slå ut sørkoreanske Chung Hyeon på herresiden i Roland-Garros. Nishikori vant til slutt 3–2 i sett.
Verdensnier Nishikori fikk det ikke lett mot Hyeon, ranket som nummer 67 i verden, i tredje runde i Paris. Forhåndsfavoritten tok oppskriftsmessig føringen med 7–5 og 6–4 i det to første settene, men sørkoreaneren snudde med 7–6 (7–4) i tiebreak og 6–0. I det avgjørende femtesettet kjempet imidlertid Nishikori seg til 6-4, godt hjulpet av en dobbeltfeil fra Hyeon på matchballen. Dermed er japaneren klar for fjerde runde.
Nishikori møter spanjolen Fernando Verdasco i neste runde.

Høydepunkter: Chung - Nishikori

(©NTB/Eurosport.no)
Rolex Monte-Carlo Masters
Spolerte Ruuds drømmesemi: Nadal utslått av råsterk russer
16/04/2021 PÅ 18:19
Roland-Garros
Historiske Nadal med maktdemonstrasjon i Roland-Garros-finalen
11/10/2020 PÅ 15:52