Populære sporter
All sport
Vis alt

Karrierens beste start – klar for finale etter sin 20. strake seier

Joakim Opphus

Oppdatert 20/03/2022 klokken 08:30 GMT+1

Rafael Nadal fikk tøff motstand av 17 år yngre Carlos Alcaraz i semifinalen i Indian Wells. Men veteranens rutine trumfet landsmannens ungdommelig pågangsmot på hardcourten i California.

Se høydepunktene: Nadal seiret i thriller mot Alcaraz

Rafael Nadal - Carlos Alcaraz (6-4, 4-6, 6-3)
Semifinalen mellom de to spanjolene var preget av en ekstrem vind, og det tok hele 3 timer og 12 minutter før Nadal kunne juble for seieren i kampen.
– Jeg er superglad for å være i finalen. Det betyr mye for meg, og jeg kommer bare til å fortsette å kjøre på, sa Nadal i intervjuet med arrangøren like etter kampen.
Alcaraz blir av mange sett på Nadals arvtager og en spiller som vil høste stor suksess på ATP touren i årene som kommer.
– Jeg gikk inn i kampen med innstillingen om å bare ta det som hvilken som helst semifinale. Han er ikke en ung spiller som er nummer 100 i verden og på vei til toppen. Han er en toppspiller allerede, jeg så på det som å spille mot en av verdens beste spillere, sa Nadal.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Superstjernen i latter etter Kyrgios-kommentar

Fantastisk sesongstart

Rafael Nadal har startet 2022-sesongen forrykende. Faktisk så har han aldri startet en sesong bedre enn hva han har gjort i år.
Den spanske superstjernen har vunnet vunnet alle kampene sine så langt i sesongen og står igjen med turneringsseire i ATP 250 i Melbourne, Australian Open og ATP 500 i Acapulco.
– Det er ganske rått det Nadal har gjort. Det er litt som Federer da han kom tilbake fra skade i 2017/18 og vant alt. I den alderen, og med den skadehistorikken, er det sterkt, sa Discoverys ekspert Ola Bentzen om Nadal før møtet med Alcaraz i semifinalen.
Nå kan han ta sin fjerde strake triumf når han møter amerikanske Taylor Fritz i finalen i Indian Wells.
Amerikaneren er seedet som nummer 20 i turneringen og slo russiske Andrey Rublev i den andre semifinalen.
Dersom Nadal skulle slå Fritz vil det bli 35-åringens 37. Masters 1000-tittel, det samme som Novak Djokovic.
Casper Ruud røk ut av turneringen i den tredje runden. Nordmannen tapte mot australske Nick Kyrgios.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame