Populære sporter
All sport
Vis alt

Nadal slo ut rasende Kyrgios: – Slike ting skjer, det var et uhell

Joakim Miøen

Oppdatert 18/03/2022 klokken 10:18 GMT+1

Rafael Nadal ignorerte australske Nick Kyrgios sedvanlige utbrudd og avanserte sent onsdag til semifinalen ATP Masterturneringen i Indian Wells i California.

Nick Kyrgios og Rafael Nadal

Foto: Getty Images

Nadal vant 7–6 (7-0), 5-7, 6-4, og innrømmet at han hadde flaks da Kyrgios hadde mulighet til å serve hjem det første settet.
– Det var kanskje 10 prosent sjanse for å vinne det settet, sa Nadal, som utlignet og utnyttet motstanderens frustrasjon i det påfølgende tiebreak.
Nadal står nå i semifinale med kjempemuligheter til ny triumf, etter at favorittene har falt som fluer i Indian Wells. Men den nye, spanske vinen står på motsatt side i semien. Stortalentet Carlos Alcaraz (19) blir nemlig Nadals neste motstander.

Kyrgios-bråk

Som vanlig når Kyrgios er på banen blir det bråk, banning og kasting av tennisracketer. En ballgutt måtte dukke da australierens racket kom hans vei etter at kampen var slutt.
– Var den racketen i det hele tatt i nærheten av ham? spurte Kyrgios etterpå, frustrert over at hans utbrudd alltid får så stor oppmerksomhet.
Kyrgios smalt racketen i bakken, før den spratt i retning ballgutten.
– Jeg er et menneske. Slike ting skjer, det var et uhell, sa Kyrgios, som mente at prestasjonene hans på banen bør få mer fokus etter tre solide seiere i Indian Wells.

Ben Stiller-kommentar

Den australske urokråka fikk også fram smilet hos mange underveis mot Nadal.
Da det kom noen meldinger fra tribunen før en Kyrgios-serve stoppet han opp og satte tilskueren på plass. Og fikk samtidig Ben Stiller til å trekke på smilebåndet på første rad.
Se den artige seansen her:
picture

Superstjernen i latter etter Kyrgios-kommentar

(©NTB/Discovery)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame