Populære sporter
All sport
Vis alt

Daniil Medvedev sikret sin første seier som verdensener

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 12/03/2022 klokken 22:03 GMT+1

Daniil Medvedev var lørdag i aksjon for første gang etter at han klatret til toppen av ATP-rankingen. Det endte med seier over Thomas Machac i Indian Wells.

Daniil Medvedev

Foto: NTB

Masters1000-turneringen i California er regnet som en av de gjeveste på ATP-touren utenom de fire Grand Slam-turneringene og ATP-sluttspillet.
I første runde gikk Medvedev videre på walkover, og i den neste gjorde han kort prosess med settsifrene 6-3, 6-2 mot Machac, som ligger på 158.-plass på ATP-rankingen.
Den rankingen toppet Medvedev for første gang 28. februar, da han tok over tronen fra Novak Djokovic. Serberen ble kastet ut av Australian Open tidligere i år og blir nektet spill i flere turneringer ettersom han er uvaksinert.
Uvaksinerte Djokovic får heller ikke lov til å reise til USA, der både Indian Wells og den påfølgende Masters1000-turneringen i Miami avholdes.
Casper Ruud er derimot med i Indian Wells, der det spilles på hardcourt. Han fikk også walkover i første runde og møter amerikanske Christopher Eubanks i 2. runde. Eubanks er rangert som nummer 157 på ATP-rankingen, der Ruud ligger på 8.-plass.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame