Populære sporter
All sport
Vis alt

Ruuds motstander er klar

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 08/10/2021 klokken 07:46 GMT+2

Casper Ruud skal opp mot Roberto Carballes Baena i Indian Wells. Det ble klart etter at spanjolen slo ut kval-spilleren Renzo Olivo i den første runden.

Roberto Carballés Baena

Foto: Getty Images

Natt til fredag gikk flere av kampene i den første runden av Masters 1000-turneringen i Indian Wells av stabelen. Blant dem kampen mellom Renzo Olivo og Roberto Carballes Baena, der vinneren sikret seg et møte med Casper Ruud i 2. runde.
  • Følg ATP 1000-turneringen i Indian Wells på discovery+ og Eurosport.no
Spanske Carballes Baena, rangert som nummer 85 på ATP-rankingen, var favoritt mot den argentiske kvalifiseringsspilleren, men det ble både tettere og jevnere enn det folk kanskje hadde spådd på forhånd. Olivo fulgte mannen fra Tenerife gjennom store deler av kampen, men til slutt måtte kval-spilleren gi tapt for favoritten.
7-5, 7-5 endte bataljen mellom de to kamphanene, noe som betyr at Roberto Carballes Baena skal opp mot Casper Ruud i 2. runde. Den kampen spilles etter alle solemerker natt til lørdag.
Nordmannen har et godt tak på Carballes Baena. Ruud står med tre av tre seiere mot 28-åringen, der alle tre har kommet på grus. Sist var i semifinalen i Båstad, der Ruud vant 6-1, 6-4.
Lurer du på hvordan det gikk i alle de andre kampene som ble spilt i natt? Alle nattens resultater ser du her.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame