Det var tidligere denne uken at briten la kortene på bordet og fortalte at han hadde gjort kanskje den største tabben en ektemann kan gjøre, nemlig å miste gifteringen sin.
Briten har nemlig som rituale at han fester ringen til skolissene når han spiller og trener. Disse skoene valgte han å plassere under bilen sin, slik at de skulle luftes.
BNP Paribas Open
Ruud fortsatte seiersrekken: – En maktdemonstrasjon
09/10/2021 KLOKKEN 22:23
– Da jeg kom tilbake til bilen morgenen etter, var skoene mine borte. Så da måtte jeg dra bort til den lokale butikken for å kjøpe nye sko, helt andre sko enn det jeg pleier, noe som ikke er ideelt, fortalte han i en video på Instagram.
– Under treningen senere på dagen spurte treneren min meg om hvor gifteringen min var, og da innså jeg hva som hadde skjedd. Så ja, gifteringen min er stjålet. Unødvendig å si dette, men jeg er litt i trøbbel på hjemmebane akkurat nå, så om noen noen har en idé om hvor skoene er, så hadde det vært veldig hjelpsomt, fortsatte Murray.
Murray, som giftet seg med Kim Sears i 2015, trengte heldigvis ikke å fortvile for lenge. I dag meldte han selv om gladnyheten.
– En liten oppdatering til alle. Kan du tro det? Skoene stinker, men de er tilbake, og det samme er ringen. Jeg slapp unna, sa Murray i en ny video på Instagram.
Murray skal spille første runde i Indian Wells mot franske Adrian Mannarino cirka kl. 04.15 natt til lørdag norsk tid. Hans forrige kamp var tapet for Casper Ruud i San Diego. Nordmannen endte opp med å gå hele veien i turneringen.
BNP Paribas Open
Gikk mot sjokkseier – så våknet den argentinske storfavoritten
09/10/2021 KLOKKEN 20:58
BNP Paribas Open
Ruuds motstander er klar
08/10/2021 KLOKKEN 04:24