Populære sporter
All sport
Vis alt

Gikk mot sjokkseier – så våknet den argentinske storfavoritten

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 09/10/2021 klokken 23:03 GMT+2

Det ble en overraskende spennende batalje mellom Diego Schwartzman og Maxime Cressy, men etter to timer og 40 minutter sikret den argentinske tennisstjernen seieren.

Diego Schwartzman

Foto: Getty Images

Diego Schwartzman - Maxime Cressy 2-1 (6-2, 3-6, 7-5)
Casper Ruud måtte vente lenge med å komme i gang med sin første kamp i Indian Wells Masters, for nordmannen skulle spille etter den argentinsk-amerikanske duellen var over.
Mange hadde forventet at argentinske Diego Schwartzman skulle sikre seg en rask og komfortabel seier mot fransk-amerikanske Maxime Cressy, men slik ble det ikke. Argentineren brukte nesten tre timer på å sikre seg seieren på hardcourten i California.
Cressy slo kraftig tilbake etter å ha blitt knust i det første settet, men til slutt ble argentinske Schwartzman for sterk.
  • Følg Indian Wells Masters på Eurosport.no og discovery+.
Diego Schwartzman gikk inn i turneringen som 11. seedet. Cressy er på sin side helt nede på en 145. plass på ATP-rankingen.

Cressy hadde matchball

Storfavoritten sikret seg første sett overlegent med 6-2. Schwartzman trøblet litt under sitt andre servegame, men etter det hadde argentineren full kontroll.
Etter dette skulle vinden snu. I andre sett viste Cressy enorm styrke og vant settet 6-3.
Tredje sett skulle bli høydramatisk. Et tidlig brudd i det tredje og avgjørende settet gjorde at det ble amerikansk jubel på hjemmebane. Schwartzman var i kjempetrøbbel, men Cressy klarte ikke å utnytte to matchballer. Argentineren brøt tilbake da det gjaldt som mest.
Fransk-amerikaneren virket preget etter dette. Cressy klarte ikke å serve som han hadde gjort tidligere i kampen
Dermed blir det til slutt en seier til favoritten.
Maxime Cressy trengte også medisinsk behandling underveis i det avgjørende settet, men klarte å fullføre på hardcourten.

picture

– Håndleddsmagi jeg ikke har sett maken til

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame