Populære sporter
All sport
Vis alt

Møter tsjekker i første kamp

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 02/02/2021 klokken 14:56 GMT+1

Casper Ruud skal møte tsjekkeren Jiri Vesely i 2. runde i ATP 250-turneringen Murray River Open.

Casper Ruud

Foto: Getty Images

Det er klart etter at Vesely slo portugiseren Frederico Silva 6-4, 6-4 i sin kamp i 1. runde i Murray River Open-turneringen. Tsjekkeren er ranket som nummer 69 i herresingle.
Ruud er 5.-seedet i turneringen og fikk dermed starte i 2. runde. Kampen mot Vesely spilles onsdag.
Før det ble klart at Jiri Vesely skal opp mo Norges håp i Australia, uttalte Eurosports tennisekspert Ola Bentzen at han var fornøyd med trekningen for Ruud sin del, men at Vesely kan være en vanskelig nøtt å knekke.
– Vesely er en solid motstander, som blant annet har slått Dominic Thiem i Wimbeldon. Toppnivået hans er høyt, sa Bentzen til Eurosport søndag – dagen før turneringen startet.
Det var ventet at Ruud så seg nødt til å møte Lorenzo Sonego i den tredje runden, men overraskende nok slo 265-rangerte Jason Kubler ut italieneren allerede i den første runden. Kubler kom inn som wildcard i turneringen.
Dermed møter Casper Ruud vinneren av Jason Kubler og Ricardas Berankis i den tredje runden, om nordmannen skulle ta seg videre fra kampen mot Vesely.
Casper Ruud og de andre internasjonale tennisstjernene er nylig ute av en 14 dager lang karantene i Australia. Årets første Grand Slam-turnering spilles i Melbourne, og arrangørene har ikke tatt noen sjanser med virusrestriksjonene.
Australian Open starter kommende mandag og varer i to uker. Kvalifiseringen til turneringen ble spilt i Qatar.
Regjerende mester i turneringen er Novak Djokovic.
(©NTB, Eurosport)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame