Populære sporter
All sport
Vis alt

Tandrevold slo tilbake med VM-sølv: – Ville vise at jeg kan dette her

Joakim Opphus

Oppdatert 19/02/2023 klokken 17:04 GMT+1

Ingrid Landmark Tandrevold (26) slo kraftig tilbake etter fiasko-skytingen på stafetten lørdag. 26-åringen gikk inn til en imponerende sølv på søndagens fellesstart.

Ingrid Landmark Tandrevold. Foto: Javad Parsa / NTB

Foto: NTB

Dagen etter hun sprakk totalt på ståendeskytingen på stafetten og måtte ut i hele tre strafferunder slo Fossum-løperen knallhardt tilbake. Ti av ti treff på stående på fellessterten og en forykende sisterunde sørget for et meget forløsende VM-sølv.
Det ble en intens duell med verdenscupleder Julia Simon og Hanna Öberg på sisterunden. Svensken hadde en liten luke ut fra skyting og den norsk/franske duoen klarte ikke å tette luka og dermed ble det dagens andre svenske gull på fellesstart.
Men i kampen om sølvet var Tandrevold den råeste og parkerte Simon.
– Jeg har det bedre i dag enn i går. Jeg følte at jeg skjøt for meg selv i dag og ville vise at jeg kan dette her. Jeg ga alt jeg hadde på sisterunden for alle som har heiet på meg og sendt melding etter i går, sa Tandrevold til NRK.
Tandrevold tok i tillegg gull på blandet stafett tidligere i mesterskapet.
Karoline Knotten skjøt i likhet med Tandrevold én bom på liggende og tok 6. plassen. Marte Olsbu Røiseland skjøt tre bom og endte på en skuffende 17. plass. Dermed ble det med to gull og en bronse i mesterskapet.
Juni Arnekleiv hadde heller ikke dagen på standplass og endte med fem bom. Dermed ble det kun 28. plass.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Relatert
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame