PYEONGCHANG (Eurosport.no): De norske stafettjentene i skiskyting havnet på fjerdeplass i OL i PyeongChang torsdag. Seieren tok Hviterussland, med Daria Domratsjeva på ankeretappen. Svenskene sikret seg en sensasjonell sølvmedalje, mens Frankrike ble nummer tre.
Kvinnenes stafett ble preget av vanskelige værforhold, der det var tidvis sterk vind og ikke minst perioder med snø. Det førte til at blant andre Tiril Eckhoff brukte svært lang tid på sin stående skyting.
PyeongChang
Skiskyttere boikotter verdenscup i Russland
24/02/2018 PÅ 12:22
Eurosports skiskytterekspert Ann Kristin Flatland har trillet terning på de fire skiskytterne:
Synnøve Solemdal, 1. etappe:
Solemdal går en kjempebra etappe. Hun skyter fullt på liggende og ett ekstra skudd på stående. Hun virker piggere enn hun har gjort tidligere, og får ut det hun er god for. Dette var hennes beste renn i OL. Hun har hatt en stigning hele mesterskapet både plasserings- og skytemessig. Og egentlig formmessig også. Terningkast 5.
Tiril Eckhoff, 2. etappe:
Hun går veldig bra, og taktisk godt. I mixed-stafetten gikk hun ganske hardt på den ene runden, men denne gangen går hun mye mer kontrollert. Hun er offensiv på liggende og stående, men er veldig uheldig med vinden. Det var ikke bare Eckhoff som brukte langt tid på skytingen, men hun fikk en strafferunde, og det trekker veldig ned. Ellers gjorde hun en brukbar jobb. Terningkast 3.
Ingrid Landmark Tandrevold, 3. etappe:
Hun åpnet bra og gikk bra fram til siste skyting. Men der begynte hun med fire bom og vet allerede at hun må ut i strafferunde. Hun ser bra ut i sporet, men må ut i to strafferunder og da blir det vanskelig å henge med. Hun gjorde det bra på første runde og første skyting, men så falt det. Hun får egentlig en femmer for første del, men andre er en del svakere. Hennes stående trekker veldig ned. Terningkast 2.
Marte Olsbu, 4. etappe:
Hun gjør en fantastisk god jobb og er offensiv. På liggende var alle blinkene rett ned, og hun går bra i sporet. Dessverre måtte hun bruke tre ekstra skudd på stående skyting. Hadde hun fylt der, hadde vi tatt gull. Det var kjipt å være så nær. Men hun ga alt og gjorde det hun kunne. Dessverre ble det tre ekstra skudd, og da klarer hun ikke å følge med. Hun gikk bra på sisterunden, og tok innpå, men så gikk de andre fra. Terningkast 4.
PyeongChang
Fourcade med Klæbo-avsløring: – Det er en stor ære
24/02/2018 PÅ 03:59
PyeongChang
Ekspertens dom: – Det virket som han kanskje gruet seg litt
23/02/2018 PÅ 13:22