Skiskyting
PyeongChang

Ekspertens dom: – Det virket som han kanskje gruet seg litt

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

svendsen

Foto: Eurosport

AvEspen Blaker
23/02/2018 på 13:06 | Oppdatert 23/02/2018 på 13:22

Eurosports skiskytterekspert Ann Kristin Flatland triller terning på de norske gutta etter stafetten.

PYEONGCHANG (Eurosport.no):

Norge måtte ta til takke med sølv på herrenes skiskytterstafett etter en intens duell med Sverige. Emil Hegle Svendsen kom inn likt med Fredrik Lindström på den aller siste skytingen, men der trønderen måtte ut i strafferunde nøyet Lindström seg med ett ekstraskudd.

PyeongChang

Skiskyttere boikotter verdenscup i Russland

24/02/2018 PÅ 12:17

Dermed kunne söta bror juble for sitt første OL-gull på en herrestafett i skiskyting gjennom tidene, 55 sekunder foran Norge. Tyskland tok bronsen, to minutter og sju sekunder bak Sverige.

  • Les også: IOC-presidenten bekrefter ny medaljeseremoni for curlingparet: – Veldig spesielt

Eurosports skiskytterekspert Ann Kristin Flatland triller terningen på Norges sølv-kvartett:

Lars Helge Birkeland, 1. etappe:

Han går veldig bra i starten og henger godt med. Går bra taktisk og bruker kun to ekstraskudd totalt. Dessverre trekker det litt ned at han taper litt på sisterunden. Alt i alt gjør han likevel jobben og er med tetgruppen stort sett gjennom hele etappen. Terningkast 4.

Tarjei Bø, 2. etappe:

Han må bruke alle ekstraskuddene, men har i tillegg krevende vind. Heldigvis treffer han på samtlige ekstraskudd, noe som blir avgjørende for at vi er med i gullkampen. Likevel taper han verdifull tid totalt sett. Terningkast 3.

Johannes Thingnes Bø, 3. etappe:

Han gjør et fantastisk godt løp. Han virker ikke like pigg i løypa som på mixed-stafetten, men han skyter ekstremt bra og pådrar seg kun ett ekstraskudd, noe som er vanvittig viktig. Han får oss tilbake helt i teten, selv om det er litt synd at han ikke klarer å gå ifra svensken. Terningkast 6.

Emil Hegle Svendsen, 4. etappe:

Han skyter fantastisk godt på liggende og er lenge med. Dessverre rakner det på stående, hvor han kanskje ser litt defensiv ut. Det virker kanskej som han gruer seg litt før han setter igang, noe som er fullt forståelig. Han må ut i strafferunde, og da er det dessverre kjørt. Det er likevel godt å se at han er blitt en voksen mann og skjønner at det er ting i livet som er viktigere enn en stående serie. Terningkast 2. (MEN: Terningkast 6 for hvordan han takler nedturen i etterkant!)

PyeongChang

Fourcade med Klæbo-avsløring: – Det er en stor ære

24/02/2018 PÅ 03:58
Relatert
SkiskytingPyeongChang
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen