Oppdatert 24/02/2018 klokken 08:06 GMT+1

• Norsk medaljesjanse 12.00: Skøyter, fellestart på Eurosport Player og Eurosport Norge
Mens du sov har flere norske konkurrert om edelt metall i OL. Fortvil ikke om du ikke klarte å holde deg våken.
Her er det du gikk glipp av i natt mens du sov.

Slalåm

I nattens konkurranse i parallelslalåm ble det norsk jubel. Det norske laget med Leif-Kristian Nesvold-Haugen, Sebastian Foss Solevåg, Kristin Lysdahl og Nina Haver-Løseth tok en overraskende bronse i lagkonkurransen i mixed parallellslalåm. Dette er Norges 38 medalje i OL i PyeongChang og dermed er tidenes norske vinter-OL.
– Det er ekstremt gøy. Det er noe jeg har gledet meg til. Jeg visste vi hadde muligheten, men det gjorde ekstra godt da jeg så at det var vi som tok brosen i dag. Jeg er veldig, veldig stolt av alle sammne. Det var ekte teaminnsat, sier Haver-Løseth til Eurosport.no.
Saken fortsetter under videoen:

Snowboard

Torgeir Bergrem var eneste nordmann i finalen i Big Air. Nordmannen startet strålende og fikk 88.50 poeng etter en backside 1620. Men medaljen røk etter fall på run to og tre, og endte på en 7. plass.
Sebastian Toutant fra Canada tok gullet, mens amerikanske Kyle Mack tok sølvet foran briten Billy Morgan.
– Skulle vært litt lengre oppe. Det er ikke noe å gjøre med det. Jeg gjorde noe jeg ikke har gjort på trening. At det ikke ble medalje har nok noe med det å gjøre. Det er kjipt, men jeg tenker ikke så mye på at det ikke ble medalje. Mer på at jeg ikke klarte å lande runnet, sier Bergreim til Eurosport.
Det var ikke bare Big Air-finalen som gikk av stabelen i natt. Også parallellslalåm for snowboard ble det delt ut medaljer. Og foråndsfavoritten Ester Ledecká cruiset inn til sitt andre OL-gull og er den første kvinnen som vinner OL-gull i to forskjellige idrett. I finalen slo hun tyske Selina Jörg. Ramona Hofmeister tok bronsen.
I herreklassen stakk Nevin Galmarini av med gullet foran hjemmehåpet Sangho Lee, mens slovenske Zan Kosir tok bronse.