• Norsk medaljesjanse 12.00: Skøyter, fellestart på Eurosport Player og Eurosport Norge
Det startet fantastisk for Torgeir Bergrem i finalen i Big Air i natt, men det endte til slutt uten medalje for det eneste norske håpet i finalen. Nordmannen imponerte og la listen høyt i finalen, men falt to ganger. Sebastian Toutant fra Canada tok gullet, mens amerikanske Kyle Mack tok sølvet foran briten Billy Morgan. Nordmannen endte på en 7.plass.
– Skulle vært litt lengre oppe. Det er ikke noe å gjøre med det. Jeg gjorde noe jeg ikke har gjort på trening. At det ikke ble medalje har nok noe med det å gjøre. Det er kjipt, men jeg tenker ikke så mye på at det ikke ble medalje. Mer på at jeg ikke klarte å lande runnet, sier Bergreim til Eurosport.
PyeongChang
Endret planen etter omfattende skadeliste: – Det er veldig vondt for et vanlig menneske
24/02/2018 PÅ 13:27
Saken fortsetter under videoen:

Burde valgt et annet triks

Lagkompis Ståle Sandbech tror han falt fra et sølv eller gull.
– Han er ikke langt unna å lande den. Det er helt rått det han gjør. Han kjørte sykt bra. Han hadde det beste hoppet i dag og han får ta med seg det. Synd at han bommet på siste run, sier Sandbech til Eurosport.
Også Eurosports ekspert mener nordmannen falt fra medalje. Gjermund Bråten mener Bergrem kunne valgt et annet triks.
– Han har så mye rotasjon i kroppen at han kunne tatt en cab 1620, oppsummerte Bråten.
Saken fortsetter under videoen:

Imponerte dommerne: – Helt perfekt

Bergem klinte til allerede i første run og imponerte dommerne med en backside 1620. Med 88.50 poeng ledet han konkurransen etter første run og alt lå til rette for at dette kunne ende med edelt metall.
– Det er perfekt. Det er så deilig å se, Torgeir, sier Bråten.
I andre run var han igjen ute etter å levere et nytt fett triks. Nordmannen klinte til med trikset som sikret ham bronse under X Games i Hafjell, men like bra gikk det ikke nå. Bergrem klarte ikke å stå og fullføre landingen. Han overroterte og det ble umulig å stå.
Dermed var det et press på ham før siste run. Alle måtte lande to run og Bergrem gikk for gull da han prøvde en cab trippel cork 1440 i tredje run, men falt.
  • Norsk medaljesjanse 12.00: Skøyter, fellestart på Eurosport Player og Eurosport Norge
PyeongChang
SE VIDEO: Ekorn på vei mot den sikre OL-død, så skjer det utrolige
24/02/2018 PÅ 12:14