Populære sporter
All sport
Vis alt

Program og TV-oversikt: Slik ser du OL i Beijing

Andreas Hopen

Oppdatert 19/02/2022 klokken 20:45 GMT+1

Her får du en oversikt over sendeskjemaet til de olympiske vinterlekene i Beijing som starter i februar.

Johannes Høsflot Klæbo, Johannes Thingnes Bø og Ragnhild Mowinckel

Foto: NTB

Under følger en oversikt over hva som sendes på Discoverys kanaler, og når du kan se de norske utøverne i aksjon. Du kan se alt fra OL på discovery+.
Norge satte rekord i OL i Pyeongchang med 39 medaljer totalt. Skal vi tro tallknuserne i Nielsen’s Gracenote, blir OL i Beijing et nytt rekordmesterskap. Gracenote spår 44 medaljer og 22 gull for Norge.
Til sammenligning er målsettingen til Olympiatoppen på 32 medaljer, altså sju medaljer ned fra fra fangsten i Sør-Korea. Da var målsettingen på 30 medaljer og ti gull.
Discoverys eksperter er også optimistiske på vegne av de norske medaljemulighetene. Blant annet mener langrennsekspert Tor Arne Hetland at Norge har gullkandidater i de aller fleste øvelsene, med Johannes Høsflot Klæbo som en god kandidat til å bli årets OL-konge.
Oversikten er ikke komplett og den gir forbehold om eventuelle kanalendringer, og andre endringer for øvrig. Saken oppdateres hver kveld under OL. Finner du ikke øvelsen du ønsker å se på TV, vil du alltid kunne se den på discovery+. Ønsker du en komplett oversikt over når alle øvelser starter? Trykk her for hele OL-kalenderen.

SØNDAG 20. FEBRUAR

Marit Bjørgen kronet sitt siste OL med en overlegen seier på tremila i Pyeongchang. De åpenbare favorittene til denne øvelsen er selvsagt Therese Johaug og Frida Karlsson, men man skal ikke glemme sølvvinner fra Pyeongchang Krista Pärmakoski, og skulle det samle seg på slutten er det skummelt å spurte mot Jessie Diggins.
02:00-04.30 Alpint. Lagkonkurranse (TVNorge/discovery+)
04:00-06:00 Langrenn, kvinner. 30 km fristil (TVNorge/discovery+)
06:00-07:30 Ishockey, menn. Finale (TVNorge/discovery+)
08:00-10:00 Langrenn, kvinner. 30 km fristil (TVNorge/discovery+) - NB: Spoilerfri så lenge du ser på TVNorge eller discovery+
10:00-13:00 OL-høydepunkter (TVNorge/discovery+)
13:00-14:30 Avslutningsseremoni (TVNorge/discovery+)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame