Det ble aldri prekært for Norge i en kamp som får karakteren godkjent pluss sett i norsk lys. Festspillet kom bare i noen korte glimt.
Norge hadde definitivt avgjort etter 46 minutter på 25-19, men surret så virkelig mye til det sto 27-24 og 28-25.
Med uavgjort eller bedre mot Østerrike i tirsdagens kamp, vil Norge garantert gå videre til neste fase av EM med to poeng i ryggen.
Tokyo 2020
Avsluttet som flaggbærer i sitt siste OL
08/08/2021 PÅ 11:54

4-2-0?

Det meste tyder på at Frankrike slår Hviterussland i sin siste kamp og vinner puljen med maksimal uttelling og får fire poeng med seg til Zagreb og hovedrunden der.
I drømmeland går det an å se for seg at hviterusserne slår Frankrike. Det vil i så fall gjøre at alle de tre lagene tar med seg to poeng videre – stadig under forutsetning at Norge ikke taper for et meget begrenset østerriksk lag.

Nesten

Fredag hadde Norge Frankrike helt på gaffelen til langt ut i andreomgangen. Men det endte med 31-32-tap.
Hviterussland hang godt med Norge en stund i 1.-omgangen søndag. Det kan de takke sin keeper Vjatsjaslaw Saldatsenka og noen svake norsk skudd for. Norge rykket fra så smått etter vel et kvarters spill, og sentral i den perioden var Magnus Gullerud med flere mål fra strekposisjonen.
Keeper Torbjørn Bergerud hadde redningstørke en lang periode før pause, men mot slutten av omgangen kom han opp med flere parader.
Han spilte også meget bra de siste 30 minuttene. Keepertrener Steinar Ege - for anledningen på pressetribunen - hadde han oppe i 46 i total redningsprosent.

Åpent

I pulje A – der Norges motstandere i en eventuell hovedrunde finnes – er det fortsatt flere muligheter. Kroatia, Island og Sverige ser ut til å gå videre.
Alt avgjøres i de tre kampene i Split tirsdag. Kroatene er eneste lag med full pott etter to kamper før møtet med Sverige.
(©NTB/Eurosport.no)
Tokyo 2020
Tokyo 2020 - France mot Russia - Håndball – OL-høydepunkter
08/08/2021 PÅ 11:43
Tokyo 2020
Sjokkbeskjed fra OLs beste: Vurderer å legge opp som 26-åring
08/08/2021 PÅ 09:43