• Se Hovland kjempe om sin tredje PGA-seier på Eurosport 1 og GOLFTV fra 20:00! Vi følger runden fra 19:10 på Eurosport.no
Da Hovland ankom hull 1 på El Camaleon Golf Club lørdag formiddag, ble 24-åringen møtt av et overraskende syn.
For rundt utslagsstedet var det fullt av norske flagg. 20 nordmenn fra Atlungstad Golfklubb hadde nemlig tatt turen ned til Mexico for å se Hovland i aksjon.
World Wide Technology Championship
Thorps golfblogg: «Total dominans fra start til mål»
10/11/2021 PÅ 14:43
– Det er veldig kult. Jeg husker de var her også i 2018 når jeg spilte her for første gang som amatør. De dro ned her og visste ikke at jeg skulle spille, men når de fant det ut så tok de turen over her. Så det var veldig hyggelig, sa Hovland til Discovery etter runden.
Heiagjengen hadde akkurat ankommet Mexico, hvor de i tillegg til å se Hovland skal spille golf de neste to ukene like ved Cancún nord for Mayakoba.
De tilreisende fikk mye oppmerksomhet gjennom dagen, blant annet fra selveste Golf Channel:
Gjengen fra Atlungstad kunne ikke truffet bedre med ankomsten - Hovland leverte karrierens laveste runde på PGA Touren (62 slag), som sørget for jubel fra sidelinjen hele dagen gjennom.
– Vi er en gjeng fra Hamar, Kongsvinger og Skjeberg. Noen av oss var her i 2018 hvor vi møtte Viktor. Det var like før han ble proff, og han er jo en meget god ambassadør for sporten. I går fikk vi virkelig oppleve en monsterrunde av Viktor! I dag håper vi å hjelpe han en til en tittel, sier Brede Sørum, en av de tilreisende, til Discovery.
– Jeg visste ikke at de hadde planlagt tur i år også. Det er veldig hyggelig med litt ekstra støtte, sa Hovland.
Nå håper han å gi støttespillerne den ultimate opplevelsen - før siste dag i Mayakoba leder Hovland med to slag, og er med det i rute til å ta sin tredje seier på PGA Touren.
Hovland slår ut 19:10 på søndagens avsluttende runde i Mayakoba. Du kan følge runden slag for slag i vårt livesenter. 20:00 starter sendingen på Eurosport 1 og GOLFTV.
Sett denne?

Hovland etter monsterrunden: – Dette var moro!

World Wide Technology Championship
Hyllet den norske fansen: – Jeg ønsker å takke dem
08/11/2021 PÅ 20:32
World Wide Technology Championship
Henter denne lærdommen fra seieren: – Jeg synes det er veldig kult
08/11/2021 PÅ 07:19