Se Kristoffer Ventura i Corales Puntacana Championship på GOLFTV. Få tilgang her!
Etter tap i åpningsmatchen mot Kevin Streelman var Viktor Hovland nødt til å få med seg noe mot Bernd Wiesberger torsdag.
Men etter en ny tung start kom Hovland heller aldri tilbake mot østerrikeren, og med to hull igjen var kampen over.
WGC - Dell Technologies Match Play
Hovland fant tilbake til storspillet: – Dette var deilig!
26/03/2021 KLOKKEN 19:44
Det betyr at nordmannen er ute av WGC Matchplay, og hans siste kamp mot Abrahan Ancer blir ubetydelig for egen del.
– Over og ut etter to matcher, og det føles ut som han aldri kom i gang der ute. Selv om forventningene var store, og gruppetrekningen virket overkommelig, viser dette at det rett og slett ikke holder å være litt off – selv for en spiller som normalt innehar et høyere nivå enn motstanderne, sier Eurosports golfekspert Marius Thorp.
Hovland var solid fra utslagsstedet torsdag, og misset knapt en fairway. Likevel endte det altså med et nytt relativt klart tap.
– Spillet inn mot green har ikke vært i nærheten. På og rundt green har magien også uteblitt de to første dagene i Austin. Svært lite fungerte utenom utslagene, som ble bedre etter hvert, sier Thorp, og fortsetter:
– Dette var en skuffende uke som Viktor må forsøke å ta lærdom av, for det er ikke siste gang han spiller denne turneringen. En nyttig erfaring å få, både for fremtidige opptredener men også Ryder Cup til høsten.
Om to uker er det klart The Masters, ett av årets desiderte høydepunkter. Før den tid har Hovland altså nok å jobbe med.
– Nå er det bare å se fremover, for om ikke lenge venter Augusta. Nå håper jeg han får en god opplevelse mot Ancer i morgen, og så rettes fokuset mot Masters. Hvis ikke det får opp revansjelysten, så er det ingenting som gjør det, avslutter Thorp.
WGC - Dell Technologies Match Play
Åpningssmell for Hovland: – Dette var skuffende
24/03/2021 KLOKKEN 20:14
WGC - Dell Technologies Match Play
Tallene som gir Hovland-fans vann i munnen: – Ganske drøyt
24/03/2021 KLOKKEN 14:03