Populære sporter
All sport
Vis alt

Viktor Hovland ble buet på på hull 16 – endte ett slag over par

Kenneth Hedstrøm Larsen

Oppdatert 10/02/2022 klokken 21:52 GMT+1

Det ble ikke en kjempedag i Phoenix for Viktor Hovland. 24-åringen ligger foreløpig på 65-plass etter første dag.

Viktor Hovland

Foto: Getty Images

Viktor Hovland startet på hull 10, men måtte allerede på hull 11 akseptere å havne på bakbeina med bogey. Han hadde muligheten til å putte for birdie på påfølgende hull, men bommet marginalt og måtte nøye seg med par.
På hull 13 endte Hovland opp i bunkeren til venstre på utslaget, andreslaget havnet i roughen på andre siden. Det så imidlertid ikke ut til å plage 24-åringen, som slo et seg opp på green, og satte den påfølgende putten for birdie.
Men han skulle ikke være a jour veldig lenge. På hull 14 gjør Hovland igjen til bogey etter å ha bommet med putten med noen få centimeter fra kort hold. Også på hull 15 og 16 ble det par for nordmannen.

Buing

Før Phoenix Open sa Viktor Hovland at hull 16 var et hull man kan forvente mye støy rundt.
– Det er jo et annet trykk, det er det jo, men jeg er ikke helt fremmed for å spille foran publikum. Jeg tror Ryder Cup var en veldig god opplevelse for å være litt mer forberedt til det her. På det 16. så kan du bli buet og det kan bli litt drama her og der. Jeg vet ihvertfall hva jeg kan forvente denne uken. Jeg må egentlig bare prøve å fokusere på mitt eget spill og ha det gøy, også tar vi det derfra. Jeg er ikke like nervøs som jeg var for to år siden, så det blir moro, sa 24-åringen på pressekonferansen tirsdag.
Da Hovland var på hullet, hadde han muligheten til å putte for birdie etter et godt innspill. Men da putten var alt for kort, satte publikum i gang.
Hør buingen fra publikum i videoen under. Saken fortsetter etter videoen.
picture

Hovland misset enkel birdie – det lot seg høre på tribunen

Samme trend

På hull 17 klinket Hovland til med en ny birdie, men med bogey på både hull 17, 18 og 1 havnet oslogutten virkelig på bakbeina.
Til hull 4 hadde derimot Hovland hentet seg tilbake og var bare ett slag over par, og var med det på delt 35. plass med fem slag opp til tet-trioen Brooks, Koepka, Gary Woodland og Xander Schauffele.
Resten av runden fulgte i samme trend som hullene før. På nest siste hull – hull 8 – var Hovland ennå ett slag over par, men hadde falt til delt 51. plass.
På siste hull slo Hovland par, og endte med det dagens runde på ett slag over par og foreløpig 65. plass.
Flere av spillerne har ikke gjort seg ferdig med sin første runde. Runden fortsetter ut over kvelden.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame