Populære sporter
All sport
Vis alt

Hovland: – Kan være starten på noe bra

Carsten Skjelbreid

Publisert 25/08/2022 klokken 12:28 GMT+2

Viktor Hovland hadde laveste score søndag og flyt med konkurrentenes resultater. Han håper at dette var starten på en strålende uke i Atlanta.

Hovland før Tour Championship: – Spiller jeg opp mot mitt beste, så går det

  • Tour Championship ser du på Eurosport Norge fra 1900 torsdag. Du kan følge hvert slag med Viktor Hovland i Featured Groups på discovery+ fra 1815.
EAST LAKE, ATLANTA (Discovery):
Det er en offensiv Viktor Hovland som møter Discovery på East Lake Golf Club i Atlanta. Som en av de mest attraktive spillerne på PGA-touren er det mange som vil snakke med 24-åringen fra Ekeberg. Sky Sports er neste i rekken av dagens intervjuer. For det er noe i gjære med mannen som for tredje gang på rad har kvalifisert seg til Tour Championship. Han er ikke her for å lære. Han er her for å vinne.
– Det er ikke noe vits å stille opp her bare for å stille opp. Det er klart at det er mye å tjene denne uka, og det er et dritfett sted samtidig som det beviser at man har hatt en veldig god sesong, Men det stopper ikke der. Man er sulten på mer og jeg vet at hvis jeg spiller opp mot mitt beste så går det, sier Hovland til Discovery,
Etter varierende spill under BMW Championship sist helg, ble søndagen en gedigen opptur. Chip fra bunker som gikk inn for birdie ettefulgt av PGA-karrierens tredje hole-in-one. Han gikk av Wilmington Country Club på seks slag under par søndag. Det var det ingen andre som kunne matche. Samtidig vippet resultatene hans vei senere den søndagen. Det betyr at han starter Tour Championship på minus 2 og ikke på minus 1. Selv om det er langt opp til lederen Scottie Scheffler på minus 10, håper han at søndagens runde var et forvarsel på hva som venter denne uka.
– Ja, det er jo bare en runde selvfølgelig, men det jo litt kult med det gamet her at du kan spille en bra runde og så kan det være starten på noe bra videre. Det er deilig å se at det går i riktig retning. Men det betyr ikke at man tar noe for gitt denne uka. Man må fortsatt stille opp og gjøre de tingene man må gjøre for å spille bra. Og så må man ha litt flyt, avslutter Viktor Hovland.
Sett denne?
picture

Knight om Hovlands tilnærming: – Noe annet hadde sjokkert meg

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame