Populære sporter
All sport
Vis alt

Team Hovland med krystallklart mål: – Da ville alle blitt ekstremt lykkelige

Carsten Skjelbreid

Oppdatert 24/08/2022 klokken 19:27 GMT+2

Discovery er på plass på East Lake, Atlanta og har snakket med Viktor Hovlands caddie Shay Knight dagen før det braker løs i sesongfinalen. Der har Team Hovland satt seg et klart og tydelig mål.

Knight om Hovlands tilnærming: – Noe annet hadde sjokkert meg

  • Følg Viktor Hovlands førsterunde i Tour Championship i utvalgt gruppe fra kl. 18:35 på discovery+
EAST LAKE, ATLANTA (DISCOVERY):
Selv om Viktor Hovland starter 8 slag bak lederen er nordmannens caddie Shay Knight krystallklar før Tour Championship. De er her for å vinne.
Torsdag klokka 1835 norsk tid slår Viktor Hovland ut i Tour Championship. Dette er siste turnering i PGA-sesongen 2021/2022 og søndag vil en spiller bli kåret til vinneren årets FedExCup. Spilleformatet er annerledes enn vanlig siden lederen Scottie Scheffler går inn i turneringen med en ledelse på resten av feltet.
Scheffler, som også er verdensener, har to slags ledelse på Patrick Cantlay på andreplass, og hele åtte slags ledelse på Hovland som kommer inn i turneringen på en delt 15. plass.
Selv om åtte slag kan virke som et halvt Atlanterhav i golf, har ikke Team Hovland kommet til East Lake Golf Club i Atlanta for å delta. De skal vinne.
– Soleklart! Vi er her for å vinne turneringen. Vi skal vinne FedExCupen. Hvis vi klarer det så vil alle være ekstremt lykkelige, sier caddie Knight.
– Å vinne den? Åtte slag bak lederen!
– Ja, vi er ikke her for å komme på andreplass, fjerdeplass eller femteplass. Vi er her for å vinne. Vi går ut på banen og sørger for en lav score torsdag, og gjør det samme dag to, dag tre og dag fire. Det er det ultimate målet, sier han og fortsetter:
– Han er en av de beste spillerne i verden. Han har høye målsetninger, jeg har høye målsetninger og klarer vi dette så vil et suksessfullt år bli enda mer suksessfullt.
Se hele intervjuet med med Shay Knight i toppen av saken.
  • Følg Viktor Hovlands førsterunde i Tour Championship i utvalgt gruppe fra kl. 18:35 på discovery+
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame