Se Viktor Hovland i Genesis Invitational på GOLFTV. Få tilgang her!
Åtte timer og 42 minutter etter at han slo ut på dag tre av Genesis Invitational kunne Viktor Hovland endelig signere for ferdigspilt runde. Det endte med 70 slag (-1) og -3 totalt, nok til en foreløpig 16. plass.
Et fire timer langt spilleopphold midt på dagen, grunnet sterk vind, gjorde at Hovland måtte vente på å spille ferdig siste halvdel av «moving day» i Los Angeles.
The Genesis Invitational
Hovland avsluttet med stil: – Rett og slett en av verdens beste
21/02/2021 PÅ 22:40
Vinden hadde tiltatt i styrke utover morgentimene, og til slutt ble kastene så kraftige at PGA ikke så noen annen utvei enn å stoppe spillet.
– Dette begynner å ligne en parodi, sa Eurosports kommentator Per Haugsrud like før hornet gikk ute på Riviera Country Club.
Se de elleville scenene rett før spillet ble stoppet her (saken fortsetter under):

Spillet måtte stoppes etter disse scenene: – Blir en parodi

Det ble ingen voldsomt hendelsesrik dag for Hovland scoremessig. I de knalltøffe morgentimene gikk han +1 på de åtte første hullene etter en bogey på hull 16 (Hovlands 7ende).
Etter oppholdet fikk Hovland en kanonstart med to strake birdies på hull 18 og 1. Derifra og ut ble det åtte strake par.
En ny, stabil runde av Hovland betyr at han har alle muligheter for en ny topplassering med en god avslutning søndag. Da Hovland gikk av siste green var han ikke mer enn fire slag bak en topp tre-plassering.
Søndagens avsluttende runde ser du på GOLFTV fra 17:00.

Se Hovland briljere: – Må være karrierens beste runde

The Genesis Invitational
Hovland stilnet etter drømmestart – trygt videre til helgen
20/02/2021 PÅ 01:17
The Genesis Invitational
Hovland sjokkerte romkameraten: – Det var helt utrolig
19/02/2021 PÅ 20:14