• Se Viktor Hovland i Genesis Invitational på GOLFTV fra 17:00 lørdag og søndag. Få tilgang her!
Med en andrerunde på 69 slag (-2) og -2 totalt ligger Viktor Hovland på en 28. plass etter to dager i Los Angeles.
Selv om en 69-runde er noe de fleste ville vært fornøyd med på knalltøffe Riviera, er Hovland neppe helt happy når han legger seg i kveld.
The Genesis Invitational
Hovland avsluttet med stil: – Rett og slett en av verdens beste
21/02/2021 PÅ 22:40
For etter tre birdier på de tre første hullene var nordmannen på full vei inn i tetkampen i Los Angeles. Men stå stoppet det opp.
Hovland måtte begynne å kjempe for parene, noe han ved hjelp av bunnsolid putting klarte helt frem til hull 9. Der kom dagens første bogey, etter en sur tre-putt fra tre meter. Frem til det hadde Hovland tjent nesten 2,5 slag med putteren til feltet.
Hovland slo tilbake med en birdie på par fem-hullet 1, banens enkleste, men det ble også den eneste birdien på de siste ni hullene. Putteren var ikke like het som i starten av runden, og når også utslagene begynte å gå både høyre og venstre ble det tungt å skaffe seg muligheter.
Dagens andre bogey kom på hull 5 etter at Hovland chippet seg over hele greenen. Ellers ble det par hele veien inn for Hovland, som bare har tre slag opp til en topp ti-plassering. Sam Burns er den suverene leder etter dag to på -12, fem slag foran fire spillere, inkludert verdensener Dustin Johnson.

Brøt ut i latter av Hovlands vanvittige redningsaksjon

The Genesis Invitational
Maratondag for Hovland – brukte nesten ni (!) timer på runden
20/02/2021 PÅ 18:50
The Genesis Invitational
Hovland sjokkerte romkameraten: – Det var helt utrolig
19/02/2021 PÅ 20:14