Populære sporter
All sport
Vis alt

Hovland stilnet etter drømmestart – trygt videre til helgen

Espen Blaker

Oppdatert 20/02/2021 klokken 02:20 GMT+1

Viktor Hovland klarte ikke å utnytte kanonstarten han fikk på dag to av Genesis Invitational, men havnet likevel godt innenfor cut-grensen.

Viktor Hovland

Foto: Eurosport

  • Se Viktor Hovland i Genesis Invitational på GOLFTV fra 17:00 lørdag og søndag. Få tilgang her!
Med en andrerunde på 69 slag (-2) og -2 totalt ligger Viktor Hovland på en 28. plass etter to dager i Los Angeles.
Selv om en 69-runde er noe de fleste ville vært fornøyd med på knalltøffe Riviera, er Hovland neppe helt happy når han legger seg i kveld.
For etter tre birdier på de tre første hullene var nordmannen på full vei inn i tetkampen i Los Angeles. Men stå stoppet det opp.
Hovland måtte begynne å kjempe for parene, noe han ved hjelp av bunnsolid putting klarte helt frem til hull 9. Der kom dagens første bogey, etter en sur tre-putt fra tre meter. Frem til det hadde Hovland tjent nesten 2,5 slag med putteren til feltet.
Hovland slo tilbake med en birdie på par fem-hullet 1, banens enkleste, men det ble også den eneste birdien på de siste ni hullene. Putteren var ikke like het som i starten av runden, og når også utslagene begynte å gå både høyre og venstre ble det tungt å skaffe seg muligheter.
Dagens andre bogey kom på hull 5 etter at Hovland chippet seg over hele greenen. Ellers ble det par hele veien inn for Hovland, som bare har tre slag opp til en topp ti-plassering. Sam Burns er den suverene leder etter dag to på -12, fem slag foran fire spillere, inkludert verdensener Dustin Johnson.
picture

Brøt ut i latter av Hovlands vanvittige redningsaksjon

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame