Med en 68-runde (-2) ligger Viktor Hovland på en foreløpig 30. plass etter første dag av Europatour-turneringen i Saudi-Arabia. Nordmannen har et godt stykke opp til teten, hvor britiske David Horsey er helt øverst med -9.
  • Følg Hovland på dag to i Saudi-Arabia slag for slag fredag fra 05:50 her!
Saudi International
Gladmelding for Hovland: Kom seg innenfor «magisk» grense
07/02/2021 PÅ 14:35
Horsey var en av spillerne som gikk ut i morgengruppene, og det er nok briten svært glad for. For etter at det hadde vært så og si vindstille hele morgenen, begynte det å blåse skikkelig da ettermiddagsgruppene, med blant andre Hovland, satte i gang.
Hovland startet likevel strålende med birdies på to av sine fire første hulle, men så stoppet det litt opp for nordmannen. En bogey på hull 6 gjorde at Hovland rundet de første ni på -1.
Vinden tiltok i styrke utover runden, noe som gjorde at Hovland ikke var like presis som til vanlig. Spesielt innspillene havnet ofte litt for langt ifra hullet, og dermed ble det få gode birdie-muligheter.
Unntaket på siste del av runden kom på hull 13, hvor Hovland fra 170 meter slo seg mesterlig inn til bare en meter fra hullet. Det ble imidlertid hans eneste birdie i siste halvdel av runden, noe som betyr at 23-åringen har en jobb å gjøre for å kutte forspranget til lederne på dag to.
Hovland slår ut allerede 05:50 norsk tid fredag, og du kan følge runden slag for slag i vårt livesenter!

Fikk fullstendig panikk av Hovlands manøver: – Nei, nei, nei!

Saudi International
Mareritt-rekke ødela for Hovland: – En real festbrems
07/02/2021 PÅ 12:00
Saudi International
Hovland plutselig med for fullt i tetkampen: – Så ikke helt den komme
06/02/2021 PÅ 13:08