• Se Honda Classic fra torsdag 27. februar klokken 20.00 på Eurosport Norge og GOLFTV. Få tilgang her!
Med en vanvittig birdie-putt på det 18. og siste hullet kunne Hovland slippe jubelen løs i Rio Grande. Nordmannen lå likt med Josh Teater etter det 17., men der amerikanerens birdie-putt ble akkurat for kort, senket Hovland sin på spektakulært vis.
Puerto Rico Open
Dette blir neste turnering for Hovland
24/02/2020 PÅ 09:11
Se putten her (saken fortsetter under):

Her avgjør Hovland med monsterputt: – Det er det sykeste!

Hovland var naturligvis strålende fornøyd etter at triumfen var et faktum.
– Det er helt vilt. Rett og slett utrolig, var noe av det han fikk frem.
Se intervjuet her (saken fortsetter):

Hovland etter seieren: – Helt vilt!

Det ble en ordentlig berg-og-dalbane-søndag for nordmannen, som etter 10 hull ledet med tre slag etter å ha chippet i for birdie. Men akkurat da ting så svært lyst ut, pådro 22-åringen seg en lei trippel bogey på det neste hullet.
Se Hovlands trøblete hull 11 her (saken fortsetter under):

Hovland i skikkelig trøbbel – endte med trippel bogey

Men Hovland hentet seg raskt inn. Etter to par slo nordmannen tilbake med en eagle-chip på det 15., og var med det tilbake i ledelsen.
Se Hovlands vanvittige eagle her (saken fortsetter under):

Hovlands eagle-chip fikk det til å koke: – Wow!

Så tok dramaet virkelig av. Plutselig begynte deg å pøsregne, og spilleforholdene ble svært utfordrende. Eurosports kommentatorer Per Haugsrud og Henrik Bjørnstad trodde en stund at spillet skulle bli stoppet, men den gang ei. Teater gjorde birdie på det 17., og da Hovland ikke klarte å følge opp var de to likt før det 18.
Der hadde Teater først en god birdie-mulighet, men putten stoppet opp en halvmeter for kort. Hovland hadde en langt større oppgave foran seg, men 22-åringen senket altså birdie-putten som gav ham seieren på -20.
Kristoffer Ventura leverte også en solid turnering med -11 totalt. Det var garantert godt for selvtilliten etter en skuffende start på PGA Tour-karrieren.
Hovland skal i aksjon allerde til uken i Honda Classic, hvor det også er gode sjanser for at vi får se Ventura, som for øyeblikket er 3. reserve. Honda Classic ser du på Eurosport og GOLFTV fra torsdag klokken 20.00.

Her chipper Hovland i for birdie på hull 10

Puerto Rico Open
Får publikum til å bryte ut i latter: – Visste ikke at det var taler
24/02/2020 PÅ 08:42
Puerto Rico Open
Dette betyr triumfen for Hovlands fremtid: – En drømmeliste av goder
23/02/2020 PÅ 23:20