• Se Viktor Hovland kjempe om sin første seier på PGA Touren på Eurosport 1 og GOLFTV søndag klokken 20.30. Få tilgang her!
Se høydepunktene fra dagen nederst i saken!
Viktor Hovland er alene i tet i Puerto Rico før turneringen avsluttes søndag. 22-åringen spilte strålende og kunne etter rundens åttende birdie gå av med -8 på scorekortet og -18 totalt.
Puerto Rico Open
Dette blir neste turnering for Hovland
24/02/2020 PÅ 09:11
Skotske Martin Laird er ett slag bak etter å ha gått -9 og tangert banerekorden.
Se intervju med Hovland her (saken fortsetter under):

– Det ville vært utrolig å vinne allerede nå

Hovland spilte sedvanlig strålende fra tee, men også nærspillet har blitt bedre og bedre turneringen gjennom. Lørdag senket han flere lange putter, og fikk det til å koke i kommentatorboksen til Per Haugsrud og Henrik Bjørnstad.
– Oi oi oi, hva er denne mannen laget av? Har du sett!, utbrøt Bjørnstad etter Hovland senket sin andre birdie-putt på rad på hull 12.
Nordmannen så ut til å havne i trøbbel på det 18. og siste hullet, men spilte seg elegant ut fra en krevende posisjon i bunkeren og la innspillet et par meter fra pinnen. Birdie-putten satt, og Hovland kunne dermed gå av banen alene i tet på -18.
– Jeg hadde tatt par hver dag med det utslaget. For en vanvittig prestasjon, sa Haugsrud.
Dermed har Hovland alle forutsetninger for å kunne ta sin første seier på PGA Touren når turneringen avsluttes søndag. Hovlands beste plassering er en 4. plass i Wyndham Championship i fjor. I årets sesong er det 10. plassen i sesongåpningen på Greenbrier som er best.
En seier vil gi to års automatisk forlengelse av statusen på PGA Touren samt invitasjon til storturneringen The Players i mars.
Kristoffer Ventura endte sin tredje dag på -2, og er med -6 totalt på skuddhold til en topp 10-plassering.
Søndagens avsluttende runde ser du på Eurosport 1 og GOLFTV fra 20.30!

Se høydepunktene fra Hovlands superrunde

Puerto Rico Open
Får publikum til å bryte ut i latter: – Visste ikke at det var taler
24/02/2020 PÅ 08:42
Puerto Rico Open
Dette betyr triumfen for Hovlands fremtid: – En drømmeliste av goder
23/02/2020 PÅ 23:20