• Følg Viktor Hovlands fjerde og siste dag i PGA Championship i vårt livesenter søndag!
Med sin andre 75-runde på rad (+3) raste Viktor Hovland nedover resultatlistene på dag tre av PGA Championship.
PGA Championship
Tror Hovland vil slå tilbake: – Bare å glede seg til juni
23/05/2021 KLOKKEN 19:33
For etter å ha startet turneringen med en strålende åpningsrunde på 69 slag torsdag, har nordmannen ikke klart å følge opp i samme stil.
– Det blir dessverre ikke den lørdagen vi hadde håpet på. Etter en fantastisk runde torsdag har han ikke klart å følge det opp med samme kvalitet, sier Discoverys golfekspert Marius Thorp.
– Han er hakket bedre fra tee i dag, men han klarer ikke ta vare på par 5-hullene og skaper seg aldri noe momentum. Og med en tidlig dobbel bogey havner man bakpå fra start, hvor mange andre er under par, fortsetter Thorp.
For der mange fikk en god start på lørdagens runde, gikk Hovland på en smell på hull tre. Utenom det ble de første ni hullene stort sett en kamp for å redde par, og birdie-mulighetene var så og si ikke-eksisterende.
De siste ni startet imidlertid glimrende, og Hovland så ut til å slå tilbake med to strake birdies. Men en bogey på hull 13 ble fulgt opp av to nye på 16 og 17.
– Som på fredag kommer det et par bogeys for mye fra gode posisjoner i dag også. Sånt har man jo ikke råd til om man skal avansere oppover listene. Han skal ha for at han fortsetter å kjempe hardt hele veien også i dag, og gir seg aldri. Det vil han få betalt for i lengden, sier Thorp.
Nå håper Discoverys ekspert at vi kan få servert en ekte Hovland-søndag fra Kiawah Island.
– Det er fortsatt tett og mulig å avansere med en skikkelig Hovland-søndag. Ser man i toppen, så er det mange med mye erfaring fra majors. Sånn sett er dette viktig læring for vår mann. Nå gjelder det å fokusere på de riktige tingene og lære av feilene underveis, så kommer man styrket ut av en sånn turnering.
Søndagens fjerde og siste Hovland-runde kan du følge slag for slag i vårt livesenter!
PGA Championship
Hyller Hovland tross «juniorfeil»: – Beundringsverdig
22/05/2021 KLOKKEN 10:25
PGA Championship
– Kan ikke huske å ha sett noe lignende fra Hovland
21/05/2021 KLOKKEN 23:36