• Følg Viktor Hovland i Mayakoba på GOLFTV.
Det var under gårsdagens trening at det gikk galt. Golfkollega Danny Lee trente utslag. Da skal en nysgjerrig Hovland ha kommet bort og lånt han driveren sin, som er én tommer lengre, for å se hvilken forskjell det ville gjøre.
Saken fortsetter under videoen.
Mayakoba Golf Classic
Hovland etter triumfen: – Nesten mer en lettelse
08/11/2021 KLOKKEN 08:05

Hovland om invitasjonen fra Tiger Woods: – Veldig kult

– Han sier til Danny at han må slå hardt. Danny slår så hardt at han hopper ut av skoene sine, det kommer en rekyl... og Viktors driver sprekker på tre plasser, gjenforteller Golf Digest-journalist Dan Rapaport på Twitter.
– Viktor tok det fint. Han hadde ingen backup, men John Huh hadde en ekstra med samme spesifikasjoner. Han reddet dagen, fortsetter han.
Hovland bekreftet historien etter torsdagens åpningsrunde. Dog oppklarte han at han fikk låne driveren til James Hahn, ikke John Huh.
– Jeg sto og slo med Danny Lee. Jeg hadde en speedsession. Han spiller med en kortere driver enn meg, så jeg hadde lyst til at han skulle slå med min driver for å se om han fikk høyere køllehastighet. Det var snipp, snapp, snute for driveren min etter det. Da fikk jeg låne en backup-driver av James Hahn. Den funket veldig bra i dag, sa Hovland til Discovery.
Saken fortsetter under videoen.

Hovland roses av eget forbilde: – Han er allerede en stjerne

Dette er ikke første gang Hovland havner i trøbbel på grunn av driveren sin. Også i sommer fikk han en turnering spolert fordi han spilte med en sprukken driver.
Mayakoba Golf Classic
Ser tilbake på det utrolige øyeblikket: Gliser av kommentatorenes reaksjon
05/11/2021 KLOKKEN 07:49
Mayakoba Golf Classic
Her får han drømmetreff
04/11/2021 KLOKKEN 22:21