• Se Espen Kofstad i Barracuda Championship på discovery+
Amerikaneren tørket bort tårer på vei bort til det 18. og siste hullet på St. Andrews-banen i Skottland. Samtidig takket han publikum som hyllet golflegenden i hva som kan være hans siste opptreden på ikoniske St. Andrews i The Open.
– Jeg har vært heldig nok til å vinne på dette stedet to ganger tidligere. Det var veldig emosjonelt, fordi jeg vet hvordan helsen min er og vil være. Jeg føler at jeg vil være i stand til å spille fremtidige The Opens, men jeg vet ikke om jeg vil være i stand til å spille lenge nok når det kommer tilbake her, sier Woods til Sky Sport.
The Open
Discovery-ekspert etter Hovlands 4. plass: – Rart at han spilte litt feigt her og der
19/07/2022 PÅ 17:03
– For meg føltes dette som min siste The Open på St. Andrews, sier han videre.
Neste gang The Open spilles på St. Andrews vil ikke være før i 2030, da vil Woods være 53 år gammel.
– Applausen og varmen fra fansen var en utrolig følelse. Jeg forstår hva Jack (Nicklaus) og Arnold (Palmer) har gått gjennom tidligere, og jeg fikk en slags lignende følelse på slutten der. Den kollektive varmen og forståelsen - de forstår hva golf handler om og hva som skal til for å bli Open-mester, sier han til den britiske kanalen.

Misset cuten

Woods gikk fredagens runde tre slag over par. Det var mager trøst at det var hakket bedre enn kriseåpningen på +6 fra dagen før. Cuten var han uansett ikke i nærheten av å greie. I øyeblikket er den ventet å falle på ett slag over par.
46-åringen spilte seg til en birdie på det tredje hullet. Han trengte mange flere for å kunne redde seg inn, men det skjedde ikke. Woods pådro seg bogeyer på både hull fire og seks. Deretter fulgte mye parspill før dobbeltbogeyen på tredje siste hull.
Ni slag over par gir en delt 150.-plass. Det er bare fem mann som har gjort det dårligere enn Woods. Veteranen har vunnet The Open tre ganger (2000, 2005 og 2006), mens hans siste majortittel kom i 2019 da han vant The Masters.
(©NTB/Discovery)
The Open
Kommentar: Tilbake i manesjen
17/07/2022 PÅ 20:59
The Open
Offensiv Hovland: – Ikke siste gang jeg kjemper om en major
17/07/2022 PÅ 18:55