Populære sporter
All sport
Vis alt

Forhåndsfavoritt Hovland langt nede på resultatlisten etter siste runde

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 12/09/2021 klokken 14:10 GMT+2

Viktor Hovland spilte seg til gode birdie-muligheter på de fleste hullene, men var ikke god nok med putteren i siste runde av BMW PGA Championship.

Viktor Hovland

Foto: Eurosport

Heller ikke søndag fikk Viktor Hovland det til å stemme i Surrey. Den norske golfstjernen leverte nok en runde under pari. Dermed ender Viktor Hovland på fem under par i BMW PGA Championship.
Nordmannen gikk inn i turneringen som storfavoritt, men har slitt med å få det til i England. Hans beste runde kom på fredag, da han leverte fem under par.
Hovland leverte en skuffende lørdag, men fikk likevel fire birdies på de siste syv hullene. 23-åringen klarte imidlertid ikke å fortsette på birdie-rekken, og endte med tre birdies søndag. Totalt på den siste runden gikk nordmannen én under par.

Pangstart før det stilnet

Viktor Hovland fikk en bedre start på den siste runden av BMW PGA Championship bedre enn lørdagens.
På lørdag ble det bogeys på de tre første hullene, mens søndag åpnet nordmannen med birdie. På hull to var han derimot tilbake dit han var i går, og endte med dagens første bogey.
På det tredje hullet reddet Hovland par og stod dermed på par etter de tre første, sammenlignet med i går da han lå tre over.
Dette skulle vise seg å bli en lang rekke med par. Viktor Hovland fikk par på ni hull på rad, før han på det 12. endte med en ny bogey.
På den nihulls lange rekken hadde Hovland flere gode muligheter til å pynte på resultatet. Spillet med putteren satt derimot ikke.
Etter dagens andre bogey, fikk derimot Hovland en opptur for på de neste to hullene. 23-åringen leverte dagens andre og tredje birdie. Det skulle vise seg å bli dagens siste, for på de resterende hullene blir det bare par for nordmannen.
Foreløpig ligger Viktor Hovland på en delt 50. plass.
Francesco Laporta ledet med 14 under par før dagens runde. Italieneren slår ut klokken 13:15 i dag sammen med Laurie Canter, som ligger 13 slag under par.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame