Populære sporter
All sport
Vis alt

Reagerte etter Hovland-runde: – Helt vilt

Oppdatert 10/03/2024 klokken 11:06 GMT+1

Viktor Hovland hadde ikke sin beste dag på golfbanen under tredjerunden i Arnold Palmer Invitational lørdag kveld norsk tid.

Kommentatorene reagerer: – Den er heftig!

  • Følg Hovland på sisterunden i Arnold Palmer Invitational på discovery+ og Eurosport.no søndag!
OSLO/ORLANDO (Discovery):
Viktor Hovland lå virkelig på skuddhold etter fredagens andrerunde i Arnold Palmer Invitational. Nordmannen leverte en meget sterk «back nine» i går og gikk ut på lørdagens tredjerunde på -4 totalt på en delt 10. plass.
Men den norske golfstjernen fikk det ikke helt til å stemme på lørdagens runde. Det ble med totalt fire bogeys og én birdie, og han ligger i skrivende stund på en delt 25. plass før søndagens runde på -1 totalt.

Frustrerende «front nine»

Hovland startet lørdagens runde med å gå av med par på hull 1, før han fikk en fin birdie-mulighet på det påfølgende hullet.
På par tre-hullet det 2. slo nordmannen et elegant innspill på green og hadde tre meter for birdie. Dessverre for Hovlands del falt han for mye høyre og gikk av med par igjen.
Det samme gjorde han på både hull 3, 4 og 5, før han virkelig skulle vise seg fram på hull 6. Den norske golfstjernen slo først et vanvittig andreslag på par fem-hullet, som landet 10 meter fra koppen
– Oi,oi. For et slag. Den der er leken, utbrøt Discovery-kommentator Per Haugsrud etter innspillet til Hovland på hull 6.
Deretter slo han seg opp halvannen meter fra koppen for birdie. Men det ville seg ikke for Hovland på hullet, som misset birdie-putten venstre og gikk av med par.
– Så drar han den venstre. Hva er det som skjer der da, det er en håpløs tre-putt Viktor. Han burde vær -2 etter seks hull her, sa Haugsrud etter at Hovland misset birdie-putten på hull 6.
Den norske golfstjernen avsluttet deretter «front nine» med å notere seg for par på hull 7 og 8, før rundens første bogey var et faktum på hull 9. Dermed gikk nordmannen «front nine» på +1.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen.
picture

Kommentatorene reagerer: – Den er heftig!

– Ikke særlig med selvtillit

Inn på de siste ni åpnet den norske golfstjernen med å gå av med par på hull 10 og 11, før han på det påfølgende hullet hadde muligheten til å skrive opp rundens første sirkel på scorekortet.
På par fem-hullet det 12. slo Hovland et elegant innspill på green og hadde rundt meteren for birdie. Han maktet dessverre ikke å senke den og gikk av med par igjen.
– Det er så motbakke i dag at det er helt vilt. Nå har han ikke særlig selvtillit der ute dessverre, utbrøt Discoverys golfekspert Henrik Bjørnstad etter hull 12.
– Nå går det på humøret løs her Viktor, fulgte Haugsrud opp etter utslaget på hull 13, som endte langt ut venstre i roughen.
Etter et nytt par på nevnte hull, skulle Hovland få det tøft på par tre-hullet det 14. Nordmannen slo utslaget ut i roughen til høyre og misset green. Derfra chippet han dog seg meget bra inn mot koppen og hadde bare to meter for å redde par.
– Det er den dagen altså. Jeg skjønner at han rister på hodet, det er fullt forståelig, sa Haugsrud etter at Hovland presterte å misse par-putten på hull 14 og gikk av med bogey.
Det samme skulle skje på det påfølgende par fire-hullet det 15., hvor Ekeberg-gutten gikk av med rundens tredje bogey.

– Blytung dag

På tredjerundens 16. hull skulle Hovland derimot få seg en liten opptur. På par fem-hullet slo nordmannen seg på strålende vis inn på green og hadde 16 meter for eagle. Det gikk også nesten veien, men det endte til slutt med rundens første birdie for Ekeberg-gutten.
Også på hull 17 hadde Hovland mulighet for birdie, da innspillet på par tre-hullet la seg rundt tre meter fra koppen. Men det ville seg ikke for Hovland.
– Det er en blytung dag. Jeg kan ikke huske at han har hatt en så dårlig dag på green. Det er lenge siden, sa Haugsrud om Hovland.
På rundens siste hull slo Hovland ut i vannet på andreslaget. Det førte til at han til slutt gikk av med rundens fjerde bogey for runden. Dermed ligger han på en delt 26. plass på -1 før sisterunden søndag.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame