Populære sporter
All sport
Vis alt

Råsterke Ventura klatret over 40 plasser: – Verdensklasse!

Espen Blaker

Oppdatert 06/03/2021 klokken 18:55 GMT+1

Kristoffer Ventura har virkelig funnet formen igjen etter en tung periode.

ventura

Foto: Eurosport

Med en 67-runde (fem under par) viste Kristoffer Ventura frem sitt virkelige potensiale på den tredje runden av PGA-turneringen i Florida.
Med sju birdier og to bogeyer var Ventura oppe på en 11. plass etter endt spilledag, og hadde med det klatret over 40 plasser.
– Det er bare å gratulere med en kjemperunde, utbrøt Eurosports ekspertkommentator Henrik Bjørnstad da Ventura så vidt misset birdie-putten på hull 18.
Sett denne? Saken fortsetter under:
picture

Hovland millimetre fra hole in one: – Wow!

Også Eurosport-ekspert Marius Thorp var full av lovord om norsk-mexicaneren etter runden.
– En fantastisk runde! Rett og slett verdensklasse fra Ventura, spesielt de første 14 hullene. Det er virkelig imponerende med tanke på den tunge rekken han har hatt. Nå får han igjen for tålmodigheten og at han kjemper og stoler på det han har, sier Thorp.
For 24-åringen har hatt det tøft de siste månedene. Før forrige ukes turnering i Puerto Rico hadde Ventura misset cuten i sju av sine siste åtte turneringer.
Men etter å ha klart cuten og levert en OK helg sist, har Ventura tatt med seg den gode følelsen til Florida. For etter en litt shaky åpningsrunde på tre over par, har Ventura fulgt opp med runder på -2 og -5.
– Han treffer 15 av 18 greener, og har totalt 27 putter. Det er kanonbra. Han må gå inn i klubbhuset med en deilig følelse nå. Jeg er veldig spent på hvor høyt han ender etter alle er ferdigspilte i dag. Og hvilken helg vi får!, sier Thorp.
For det er fortsatt mye igjen av tredje spilledag i Florida. Viktor Hovland, som ligger som nummer tre etter to dager, går ut 19:35 med superstjernen Rory McIlroy.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame