Populære sporter
All sport
Vis alt

Tror Hovland vil slå tilbake etter mareritt-helg

Espen Blaker

Oppdatert 07/03/2021 klokken 21:30 GMT+1

Det ble en ny nedtur for Viktor Hovland på siste dag av Arnold Palmer Invitational. Men Eurosports ekspert tror nordmannen slår tilbake neste uke.

Viktor Hovland

Foto: Eurosport

  • Se alle slagene til Viktor Hovland i The Players fra torsdag på GOLFTV. Få tilgang her!
Etter lørdagens mareritt-runde var håpet at Viktor Hovland skulle slå tilbake med en typisk Hovland-søndag på siste dag av Arnold Palmer Invitational.
Men det endte med nok en blytung dag for nordmannen. Seks over par, og totalt +4, gjorde at Hovland falt ytterligere på resutatlisten. Da han var ferdigspilt lå Hovland på 51. plass.
– Det blir ingen stor revansje for Viktor i dag dessverre, og det ble ikke den helgen vi hadde håpet på. Det kom mange store og ukarakteristiske feil både i går og i dag, sier Eurosports golfekspert Marius Thorp.
Nå håper og tror han at Hovland nullstiller før neste ukes The Players, ett av sesongens høydepunkter.
– Evaluer, lær og se fremover. Det kommer en gigantturnering neste uke, og helgens runder betyr ikke at den fantastiske formen er borte. Torsdag og fredag var verdensklasse. Jeg har stor tro på at Viktor vil være sulten og klar for revansj fra torsdag på en bane skreddersyd for ham, sier Thorp.
Hovland var sju over par etter de åtte første hullene søndag, etter å ha pådratt seg blant annet to dobbelbogeys. Fra hull 9 til 17 snudde trenden fullstendig og Hovland gikk tre under par, men en avsluttende dobbel bogey – dagens tredje – sørget for at også avslutningen ble vond.
picture

Tok fullstendig av etter superstjernens hole in one

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame